Maandag 11 februari 2019

Algarve Cup 2019: tijden, wedstrijden en locaties Leeuwinnen

Programma_Leeuwinnen_Algarve_Cup.jpg

De Oranje Leeuwinnen spelen tijdens de Algarve Cup 2019 op woensdag 27 februari om 18.15 uur tegen Spanje in Parchal, en op maandag 4 maart om 18.30 uur tegen Polen, eveneens in Parchal.

Naast de wedstrijden van de Leeuwinnen tijdens de Algarve Cup zijn ook de tijden en locaties bekend. De Oranje vrouwen spelen op woensdag 27 februari om 18.15 uur tegen Spanje, in Estádio Municipal da Bela Vista, in de plaats Parchal. In hetzelfde stadion staat ook de Algarve Cup-wedstrijd van Nederland tegen Polen op het programma: op maandag 4 maart 2019 om 18.30 uur.

Programma Algarve Cup: voorbereiding Leeuwinnen op WK
Daarna spelen de Oranje Leeuwinnen nog meer wedstrijden tijdens dit belangrijke toernooi in Portugal, dat alvast het een en ander duidelijk moet maken met het oog op het WK Vrouwenvoetbal 2019. Naast de duels van Nederland in Groep A van de Algarve Cup tegen de vrouwen van Spanje en Polen, staan er finalewedstrijden op de komende kalender. Deze worden allemaal gespeeld op woensdag 6 maart: zowel om de laagste plaatsen als de finale om de eindwinst.

Alle wedstrijden van de Algarve Cup
Het gehele wedstrijdschema van de Algarve Cup editie 2019 vind je hier bij het centrale programma-overzicht van de Nederlandse nationale voetbalvrouwen. Daarin staan ook de wedstrijden van alle andere elf deelnemende landen, die vanaf woensdag 27 februari in Portugal wedijveren met elkaar. De locaties zijn behalve Parchal, ook Almancil, Lagos, Albufeira en Santo António.