Donderdag 22 november 2018

Wanneer is het EK Handbal op tv?

EK_Handbal_Dames_live_op_tv.jpg

Waar en wanneer is het EK Handbal op tv? De uitzendingen van de wedstrijden op het EK zijn op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport zendt via Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Totaal live wedstrijden uit van het Europees kampioenschap handbal. Aan de eindronde voor vrouwen in december 2018 in Frankrijk doet ook Nederland mee. De uitzendingen van de Nederlands handbaldames bestaan eerst uit de Oranje groepswedstrijden tegen Hongarije, Spanje en Kroatië. Daarna zijn er mogelijk met Nederland live wedstrijden te zien in de volgende speelrondes van de Europese eindronde handbal voor vrouwen.

Handbal live op tv en online
De wedstrijden van Nederland zijn ook live te zien op internet. De livestream is te zien via de Ziggo Sport Totaal Go App of via Pay Per View (PPV). De actuele informatie over online live het EK Handbal kijken en de uitzendingen op televisie, is te vinden op deze pagina op EKvrouwen.nl: EK handbal live te zien op tv en livestream wedstrijden Nederland.

Programma EK Frankrijk
De rest van de uitzendingen met mogelijk de Nederlandse dames hangt uiteraard af van de prestaties van Oranje, het team van bondscoach Helle Thomsen. Daarvoor moeten de Oranje handbalsters vanzelfsprekend eerst de groepsfase zien te overleven. Daarna wachten mogelijk de tweede ronde, de halve finales en wie weet de finale. Lees meer informatie over de speelrondes op de pagina met het EK Handbal speelschema.