Gratis tickets winnen voor WK Vrouwen 2019 halve finales (met Nederland)!

Gratis_tickets_winnen_halve_finales_finale_WK_Vrouwen.jpg

Win gratis kaarten voor de halve finales van het WK Vrouwenvoetbal, met de OranjeLeeuwinnen uit Nederland!

Wil je het meemaken, naar de halve finales van het WK Voetbal 2019 in Frankrijk? Gratis tickets winnen voor BEIDE halve finales in speelstad Lyon?

Je kunt GRATIS KAARTEN winnen voor zowel de halve finale op dinsdag 2 juli als de halve finale op woensdag 3 juli 2019. Allebei de wedstrijden beginnen om 21.00 uur en worden gespeeld in hetzelfde stadion in Lyon: Stade de Lyon (Stadion des Lumieres).

Ook Nederland speelt in de halve eindstrijd en als winnaar zie je de Leeuwinnen van Oranje live maar dan ook echt live in actie in een wedstrijd om de WK-finale! Dat zal dan zijn in de halve finale van woensdag 3 juli, want dat is de halve finale waarin de vrouwen uit Nederland terecht zijn gekomen.


Voor de duidelijkheid: er zijn 2 tickets te winnen voor het bezoeken van beide halve finales. Als je wint, kun je dus samen met iemand anders naar zowel de wedstrijd op dinsdag 2 als de wedstrijd op woensdag 3 juli!

Wat moet je doen om kans te maken op deze gratis tickets?
Dat is eenvoudig.

1) Ten eerste: deel het bericht op onze Facebookpagina met (minimaal) 1 vriend op Facebook.

2) Ten tweede: stuur ons op zondag 30 juni om uiterlijk 14.00 uur het juiste woord. Lees hiervoor onderstaande instructie. De winnaar wordt op diezelfde dag om 15.00 uur bekendgemaakt! Hij of zij ontvangt hiervoor een rechtstreeks bericht via zijn of haar Facebook account en de naam wordt ook op deze pagina bekendgemaakt.

Hoe vind je het woord? Dat gaat als volgt. Minimaal één keer per dag vind je op deze webpagina een letter. Op dinsdag 25 juni één letter, op woensdag 26 juni twee keer één letter, op donderdag 27 twee keer één letter, op vrijdag 28 juni twee keer één letter, op zaterdag 29 juni twee keer één letter en op zondag 30 juni, tot slot, nog één letter.

Dat maakt samen 10 letters. Daarmee kun je een woord vormen. Stuur ons via Facebook op zondag 30 juni uiterlijk 14.00 uur het juiste woord. Vervolgens loten we onder de juiste inzendingen één winnaar, die gratis kaarten krijgt voor beide halve finales voor 2 personen!

Let op: de letters zijn alleen zichtbaar tot de volgende letter verschijnt!

Veel succes!

P.S. Wil je het Oranjeshirt van de Leeuwinnen kopen? Klik dan hier.

Wil je het speelschema bekijken met alle resterende wedstrijden op het WK? Klik dan hier.

Zien wanneer en op welke zender de wedstrijden live op televisie te zien zijn? Klik dan hier.

DE LETTER VAN ZONDAG 30 JUNI IS: de A.
Dit is dus de laatste letter (maar je moet wel alle letters nog op de juiste plek zetten)!


DE OPLOSSING WAS: HUP ORANJE!

EN DE WINNAAR IS: ZOË VAN WIJNGAARDEN!