TICKETS EK HOCKEY VROUWEN 2019, ANTWERPEN / WEDSTRIJDEN NEDERLAND

Tickets_EK_Hockey_2019_Antwerp.jpg

Ticketinfo kaartverkoop EK Hockey Vrouwen in België (Antwerpen). Het Europees kampioenschap hockey voor dames (Belfius EuroHockey Championships 2019 Antwerp) met wedstrijden van Nederland begint op zaterdag 17 augustus 2019.

Tickets kopen voor het EK Hockey? De kaartverkoop voor het bezoeken van één wedstrijd of meerdere wedstrijden van de dames van Nederland op het Europees kampioenschap 2019 in Antwerp, is in volle gang. Koop hier je ticket voor het EK Hockey. Of zie het programma met alle wedstrijden bij de vrouwen.

Wanneer is het EK Hockey 2019?
Zowel de vrouwen als de mannen van Nederland doen mee aan het 'Belfius EuroHockey Championships Antwerp 2019', de officiële benaming van het Europees kampioenschap hockey in België, Antwerpen. Het EK Hockey voor de vrouwen begint op zaterdag 17 augustus, met onder meer de wedstrijd Nederland - België in Poule A om 20.30 uur. Het EK Hockey zelf begint al een dag eerder, op vrijdag 16 augustus met de openingswedstrijd bij de mannen tussen België en Spanje. De finale bij de heren is op zaterdag 24 augustus, de finale bij de dames is op zondag 25 augustus. Zie ook het gehele wedstrijdschema.

Locatie EK Vrouwenhockey en mannenhockey in Antwerp
De locatie van het EK Hockey 2019 is Sportcentrum 'De Wilrijkse Plein' in het zuiden van Antwerpen, op loopafstand van het centrum. Dit ultramoderne sportterrein met twee hockeyvelden is de thuisbasis van de nationale hockeyteams (vrouwen en mannen) van België.

Deelnemende landen aan EK Hockey Vrouwen
Er doen aan het EK Vrouwenhockey 2019 acht landen mee. Deze landen hebben zich voor het Europees kampioenschap gekwalificeerd: Nederland, België, Rusland, Spanje (Groep A), Duitsland, Engeland, Ierland, Wit-Rusland (Groep B).

Via de officiële kaartverkoop kun je kaarten bestellen. Daar vind je uiteraard ook alle informatie over de kaartverkoop. Zo zijn er reguliere tickets in diverse prijscategorieën, tickets inclusief hotelaccommodatie en VIP-tickets. Voor het programma van het EK Hockey Dames klik hier.

Ticketinfo_EK_Vrouwen.png

Tickets EK Hockey Vrouwen 2019