TICKETINFO EK VROUWENVOETBAL 2022 IN ENGELAND | Hoe kaarten kopen voor de wedstrijden van Nederland?

Ticketverkoop_EK_Engeland_2021_Vrouwenvoetbal.jpg

Kaarten kopen voor het UEFA EK Vrouwenvoetbal? Zo bestel je tickets voor de wedstrijden van Nederland op het Europees kampioenschap in Engeland in 2021 bij de vrouwen. Het EK begint op zondag 11 juli. De finale is op zondag 1 augustus.

Voor alle fans van de OranjeLeeuwinnen die op het EK Vrouwenvoetbal 2021 graag één of meerdere wedstrijden van Nederland wil bezoeken: hier vind je de ticketinfo. De officiële kaartverkoop is nog niet begonnen, maar dit is wat je alvast kunt doen om op tijd kaarten te kopen voor het UEFA Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen in Engeland. Hier lees je, zodra bekend, ook wanneer de Oranjevrouwen op het EK 2021 gaan spelen na kwalificatie.

Lees overigens hier alvast meer over de EK-speelsteden!

Kaarten kopen voor EK Vrouwenvoetbal, via UEFA
De eerste informatie die bekend is over de kaartverkoop voor het EK Vrouwen door de UEFA, is de tip om je te registreren bij de Europese voetbalbond. Je kunt je interesse kenbaar maken via de voorgaande link. Daarmee word je tijdig op de hoogte gehouden van de voortgang van de ticketverkoop. Zo ben je op tijd voorbereid op het bestellen van EK-tickets.

Wanneer zijn de wedstrijden en wanneer speelt Nederland op het EK?
Op dit moment is de kwalificatie voor het EK Vrouwenvoetbal 2021 nog in volle gang. De landen (aantal van zestien landenteams) die deelnemen aan het EK Vrouwen zijn daarmee nog niet bekend. Ook de loting voor het EK Vrouwenvoetbal moet nog plaatsvinden (eind 2020). Op basis daarvan wordt ook het speelschema van het EK 2021 bekend en daarmee de data en de speelsteden van waar de Oranjevrouwen straks in actie komen.

Tickets bestellen voor EURO 2021
Op deze pagina vind je de actuele ticketinformatie. Zodra er méér bekend is over het proces van kaarten bestellen voor het Europees kampioenschap, lees je het hier. Hetzelfde geldt uiteraard voor de info over waar en wanneer Oranje speelt. Dat zal in elk geval zijn in de periode van zondag 11 juli t/m zondag 1 augustus. Dan begint en eindigt het Europese eindtoernooi in de Engelse speelsteden Londen, Manchester, Wigan & Leigh, Sheffield, Rotterham, Milton Keynes, Southampton en Brighton & Hove.

Wanneer begint de kaartverkoop voor het EK Vrouwen?
De ticketverkoop begint pas na de kwalificatiereeks. Daarin speelt Oranje in Poule A, met uitstekende vooruitzichten op plaatsing voor de eindronde. Bekijk alle standen in de kwalificatie voor het EK of bekijk het wedstrijdprogramma van de Leeuwinnen. TIP: meld je, zoals vermeld, allereerst alvast aan hier op de site van de UEFA.

Ticketinfo_EK_Vrouwen.png

Hoe kaarten kopen voor het EK vrouwenvoetbal 2021 in Engeland? Zo bestel je tickets voor wedstrijden van Nederland tijdens UEFA EURO 2021.