TICKETS WK VOETBAL VROUWEN 2019 IN FRANKRIJK / WEDSTRIJDEN NEDERLAND

Tickets_WK_Vrouwen_2019_Frankrijk.jpg

Ticketinfo kaartverkoop WK Vrouwen Frankrijk. Het wereldkampioenschap voetbal met wedstrijden van Nederland begint op zaterdag 7 juni 2019.

Klik verder voor de kaartverkoop via de FIFA voor het WK Voetbal voor vrouwen 2019 in Frankrijk. Zie hier het definitieve WK Vrouwen Speelschema!

Update: via deze weg kun je kaarten bestellen voor de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen! Deze kaartverkoop begint op maandag 21 januari 2019 om 12.00 uur en eindigt op vrijdag 8 februari om 23.59 uur. Alleen tijdens deze kaartverkoopperiode kun je kaarten voor het Oranjevak bestellen, voor alle wedstrijden. Let op: een Oranje ClubCard is verplicht.

Het wereldkampioenschap voor dames begint op 7 juni 2019. De finale is op 7 juli 2019 in Lyon. De Oranje Leeuwinnen hebben zich weten te kwalificeren via de Europese kwalificatiegroep 3 en winst in de play-offs tegen eerst Denemarken en daarna Zwitserland.

Nederland begint het WK in Groep E in speelsteden Le Havre, Valenciennes en Reims, tegen respectievelijk Nieuw-Zeeland, Kameroen en Canada op 11, 15 en 20 juni 2019.

Er doen aan het WK voetbal 24 landen mee. Deze worden in de groepsfase verdeeld over zes groepen van vier. De speelsteden van het WK in Frankrijk zijn Lyon, Parijs, Nice, Montpellier, Valenciennes, Genoble, Le Havre, Reims en Rennes. De landen meedoen aan het WK en dus aan de loting zijn Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Duitsland, Engeland, gastland Frankrijk, Italië, Jamaica, Japan, Kameroen, Nederland, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Noorwegen, Schotland, Spanje, Thailand, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Zweden.

Ticketinfo_EK_Vrouwen.png

Tickets WK voetbal Vrouwen 2019