Leeuwinnen live op tv bij zender Veronica

WK_voetbal_vrouwen_live_op_tv.jpg

Waar worden de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen uitgezonden? Veronica is de zender waar je de vrouwen van Oranje op tv live kunt kijken.


NEDERLANDS VROUWENELFTAL (LIVE) OP TV: WAAR?

OP WELKE ZENDER EN HOE LAAT ZIJN DE LEEUWINNEN OP TELEVISIE TE ZIEN?


WAAR WORDT NEDERLAND-AUSTRALIE UITGEZONDEN?

Dinsdag 13 april 2021 | 18:30 uur
Voorbeschouwing: 18:00 uur op Veronica
Opstelling
Live registratie wedstrijd vanaf 18:30 uur

De volgende wedstrijden zijn nog niet bekend.

Waar worden de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen op televisie uitgezonden? En hoe laat? De zender die de uitzendrechten van de vrouwen van Oranje heeft, is Veronica. Zowel de wedstrijden in het kader van kwalificatie voor het EK 2021 als de oefeninterlands van de Leeuwinnen zijn live te zien op tv. Gratis te kijken bij Veronica, soms via kanaal SBS9.

Het nationale team Oranje Vrouwen speelt naast vriendschappelijke interlands de komende tijd vooral kwalificatiewedstrijden voor het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal 2021. Deze Europese eindronde wordt gehouden in Engeland. Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor EK-kwalificatie in Poule A, samen met Rusland, Slovenië, Turkije en Estland. Zie ook het Programma OranjeLeeuwinnen. Op die laatste pagina staat het actuele en gehele schema van Nederland, dus ook inclusief oefeninterlands.

Samenvatting wedstrijd Oranje Vrouwen
Veronica zendt ook samenvattingen uit van de wedstrijden van de Leeuwinnen, zowel de oefenwedstrijden als de interlands voor kwalificatie. Deze zijn ook online te zien op de site van Veronica.

Hoe laat komen de Leeuwinnen op tv?
Hoe laat begint de wedstrijd van Nederland? In het blok hierboven lees je telkens de actuele begintijd van de meest actuele wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal.

Zie ook:

Wedstrijd_Leeuwinnen_live_op_tv_zender_Veronica.jpg

Wedstrijden van de Leeuwinnen: live te zien bij Veronica.