Leeuwinnen live op tv

Jackie_Groenen_Nederland_vs_Estland-proshots_1.jpg

Waar worden de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen uitgezonden? Dat lees je op deze pagina.


NEDERLANDS VROUWENELFTAL (LIVE) OP TV: WAAR?

Op welke zender en hoelaat zijn de Leeuwinnen op televisie te zien op het EK 2022?

Voetbalwedstrijden van het het Nederlands Elftal vrouwen zijn veelal te zien op:
NOS / NPO 3 | NOS.nl / NOS App / NPO Start

De laatste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen:

Nederland - IJsland
Dinsdag 6 september 2022, 20.45 uur | Te zien op NOS en ESPN vanaf 20.40 uur
Ook livestream op NOS.nl en via NOS AppWaar worden de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen op televisie uitgezonden? En hoe laat? De zender die de uitzendrechten van de vrouwen van Oranje heeft, is NOS. Zowel de wedstrijden in het kader van kwalificatie voor het EK 2021 als de oefeninterlands van de Leeuwinnen zijn live te zien op tv. Gratis te kijken bij NOS

Het nationale team Oranje Vrouwen speelt naast vriendschappelijke interlands de komende tijd vooral kwalificatiewedstrijden voor het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal 2021. Deze Europese eindronde wordt gehouden in Engeland. Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor EK-kwalificatie in Poule A, samen met Rusland, Slovenië, Turkije en Estland. Zie ook het Programma OranjeLeeuwinnen. Op die laatste pagina staat het actuele en gehele schema van Nederland, dus ook inclusief oefeninterlands.

Samenvatting wedstrijd Oranje Vrouwen
Veronica zendt ook samenvattingen uit van de wedstrijden van de Leeuwinnen, zowel de oefenwedstrijden als de interlands voor kwalificatie. Deze zijn ook online te zien op de site van Veronica.

Hoe laat komen de Leeuwinnen op tv?
Hoe laat begint de wedstrijd van Nederland? In het blok hierboven lees je telkens de actuele begintijd van de meest actuele wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal.

Zie ook:

Wedstrijd_Leeuwinnen_live_op_tv_zender_Veronica.jpg

Wedstrijden van de Leeuwinnen: live te zien bij Veronica.