Oranje Leeuwin Vivianne Miedema - aanvaller

copyright-proshots-994725-Vivianne_Miedema-Pro_Shots-Erik_Pasman.jpg

Aanvaller Vivianne Miedema behoort normaliter tot de WK-selectie van de voetbalvrouwen van Nederland. In 2019 zat de Leeuwin van Oranje al bij de selectie van het Nederlands vrouwenelftal.
Beeld: Pro Shots/Erik Pasman

Vanaf haar debuut in Oranje al een ongekend fenomeen. Ademt doelpunten. Lijkt soms wat nonchalant, maar is een ware killer in de zestien en scoort altijd en overal. Kan daarnaast bovengemiddeld meevoetballen en is door haar lengte ook gevaarlijk in de lucht. Een complete spits.

Positie: aanvaller
Geboortedatum: 15 juli 1996
Geboorteplaats: Hoogeveen
Debuut Oranje: 26 september 2013 (Albanië - Nederland 0-4)
Caps en goals: 69/54 (per 20 januari 2019)

Huidige club: Arsenal (Engeland)
Vorige clubs: HZVV, VV de Weide, sc Heerenveen, FC Bayern München (Duitsland)


Fraaie fietsmand voor naar sportclub of school?

Fietsmand.com
Op weg met de fiets naar een thuiswedstrijd van de Oranje Leeuwinnen kun je je Oranje fan-spullen makkelijk meenemen met een leuke fietsmand. Hetzelfde geldt voor je voetbalspullen: voor het meenemen van je sporttas met sportspullen vind je op Fietsmand.com veel en leuke, vrolijke fietsmanden, van goede merken. Ze zijn er voor zowel kinderen als volwassenen. En er zijn trouwens ook VIP-fietsmanden voor honden, niet alleen voor de hond overigens, maar ook voor kat en konijn!

Daarnaast vind je wel héél veel fietstassen voor e-bike en gewone fietsen, enkele fietstassen en ook kinderfietstassen op Fietstas.com. En bijvoorbeeld ook stuurtassen en zadeltassen. Daar passen behoorlijk wat sporters- en supportersspullen in! En duur zijn ze niet. Wél snel en direct uit voorraad geleverd. Kijk maar eens op Fietstas.com. En wil je je fiets dan natuurlijk goed op slot? Kijk dan op Fietsslot.nl.

(advertorial)