Woensdag 4 maart 2020

Leeuwinnen: Nederland - Canada live te zien op tv bij Veronica

Oranjevrouwen_welke_zender_live_te_zien.jpg

Nederland - Canada op 7 maart 2020 bij de Oranjevrouwen is live te zien op zender Veronica. De uitzending van de tweede wedstrijd van de Leeuwinnen op het Tournoi de France begint om 18.50 uur.

De wedstrijd Nederland tegen Canada bij de OranjeLeeuwinnen, het tweede duel van de Oranjevrouwen tijdens het vriendschappelijke Tournoi de France, wordt live uitgezonden door Veronica. De televisiezender begint de uitzending van zaterdag 7 maart met een korte voorbeschouwing, vanaf 18.50 uur. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

De uitslag van de eerste wedstrijd, 4 maart tegen Brazilië, is op moment van schrijven nog niet bekend. Net als Nederland - Brazilië en de meeste andere interlands van het Nederlands vrouwenelftal is Veronica ook voor het aankomende affiche Nederland - Canada het kanaal waarop kan worden afgestemd voor de live registratie van de wedstrijd.

Let op: Leeuwinnen tegen Frankrijk op dinsdag te zien bij SBS9
Let op: de wedstrijd Nederland - Frankrijk op 10 maart, het derde duel op het Tournoi de France, komt op SBS9; de zender met dezelfde 'baas' als Veronica. De reden is dat Veronica op dinsdag 10 maart 's avonds in het teken staat van de Champions League. Voor het actuele overzicht kun je altijd kijken op de pagina OranjeLeeuwinnen op tv.

Canada - Nederland is echter zoals vermeld 'gewoon' rechtstreeks te zien bij Veronica. Voor de Oranjevrouwen zijn de drie ontmoetingen gedurende het Tournoi de France serieuze test cases, tegen de nummers 4, 8 en 9 van de huidige FIFA-wereldranglijst vrouwenvoetbal. Het oefentoernooi dat op het programma van de OranjeLeeuwinnen staat wordt georganiseerd naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van vrouwenvoetbal in gastland Frankrijk. Bij Oranje versus Canada zijn er naar verwachting enkele honderden Nederlandse fans live op de tribune aanwezig in Calais, in stadion Stade de L’Épopée.