Maandag 7 oktober 2019

Hoe laat komt Nederland - Rusland (vrouwenvoetbal) op tv?

Leeuwinnen_live_op_tv.jpg

Hoe laat komt Nederland tegen Rusland bij de Oranje voetbalvrouwen op tv? Nederland - Rusland is voor de Leeuwinnen de vierde wedstrijd in de kwalificatiestrijd voor EURO 2021.

Nederland - Rusland op dinsdag 8 oktober 2019 komt vanaf 19.30 uur op tv bij Veronica. De wedstrijd van de Leeuwinnen voor EK-kwalificatie begint met een voorbeschouwing, gevolgd door de live registratie van de wedstrijd zelf, vanaf 20.00 uur. Het Nederlands vrouwenelftal speelt tegen Rusland in het Philips Stadion in Eindhoven.

Na afloop van dit kwalificatieduel voor het EK Vrouwen 2021 is er een korte nabeschouwing van tien minuten, beginnend om 21.50 uur. Meer informatie over de tv-uitzendingen van de Oranjevrouwen (alle wedstrijden) lees je via voorgaande link.


Bij Veronica is zoals gebruikelijk Hélène Hendriks ook vanavond weer 'hostess'. Analiste is ex-international Anouk Hoogendijk, op en nabij het voetbalveld in Eindhoven.

>>> Alle kwalificatiewedstrijden voor het EK Vrouwen 2021 kun je op tv zien bij Veronica. Nederland bekleedt na de tamelijk moeizame 2-4 winst bij Slovenië de koppositie in Poule A, met 9 punten uit 3 duels, gevolgd door de komende tegenstander: Rusland staat tweede in de groep met 6 punten uit 2 gespeelde wedstrijden.

OranjeLeeuwinnen: hoe laat begint Nederland - Rusland?
Nederland tegen Rusland bij de Oranje voetbalvrouwen begint dus om 20.00 uur, voorafgegaan door een voorbeschouwing van een half uur. Daarmee begint de uitzending rondom dit duel om half acht.

Programma OranjeLeeuwinnen
De volgende wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen zoals ook live te zien op zender Veronica is op vrijdag 8 november 2019. Dan speelt Nederland uit tegen Turkije. Kort daarna - op dinsdag 12 november - staat Nederland - Slovenië op het programma, met als speellocatie Stadion Gelredome in Arnhem.