Maandag 25 november 2019

Nederland - Angola bij WK Dames Handbal te zien op Ziggo: kanaal 14 en Select

Nederland_-_Angola_op_tv_WK_Handbal.jpg

De camera's van Ziggo Sport zijn aanwezig in Sporthal Aquadome in Kumamoto (Japan). Nederland speelt er tegen Angola op maandag 2 december 2019 op het WK Handbal voor vrouwen. De live uitzending begint om 06.50 uur Nederlandse tijd.

Nederland - Angola, de tweede wedstrijd van de handbaldames op het WK in Japan is maandag 2 december op Ziggo Sport te zien. De uitzending begint om 06.50 uur Nederlandse tijd. De live registratie van de wedstrijd begint om 07.00 uur. Nederland tegen Angola wordt uitgezonden via Ziggo Kanaal 14 en tegelijkertijd via Ziggo Sport Select.

De wedstrijd volgt op het openingsduel van Nederland tegen Slovenië, van zaterdag 30 november. Ook die wedstrijd, net als alle andere wedstrijden van de Nederlandse handbaldames op het wereldkampioenschap, kun je live kijken bij Ziggo. Zie het uitzendschema WK Handbal Dames op Ziggo Sport.

Hoe laat?
Daar staan eveneens de actuele begintijden (let op: 8 uur tijdsverschil met Japan) en de kanalen van de uitzendingen van de duels in Poule A die ná Nederland - Slovenië en Nederland - Angola komen: Nederland - Cuba (3 december), Nederland - Servië (5 december) en Nederland - Noorwegen (6 december). En, als Nederland in Poule A bij de eerste drie eindigt, gevolgd door allereerst een nieuwe reeks van drie wedstrijden, namelijk in de Hoofdronde. Zie voor het complete overzicht ook het speelschema.

Nederland - Angola op internet kijken | Livestream
De tweede wedstrijd van de Oranje handbalsters op het WK Handbal is ook te zien op internet. Wie het beter uitkomt om dit duel in Groep A online te kijken, kan de livestream volgen op de pc, laptop, smartphone of tablet via de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV).

Van zilver en brons naar goud?
Nederland moet in de groepsfase minimaal drie van de komende opponenten achter zich laten, om door te stoten naar de Main Round. Hoe dat precies in elkaar zit, kun je hier lezen. De handbaldames die met bondscoach Emmanuel Mayonnade de mondiale uitdaging aangaan, proberen om voor het eerst in de geschiedenis de wereldtitel binnen te slepen. Wel pakte Nederland al eens het zilver (in 2015) en het brons (in 2017).