Dinsdag 7 januari 2020

Nederland - Azerbeidzjan OKT Volleybal live te zien via Ziggo Sport 14, Ziggo Select en livestream

Livestream_OKT_Volleybal_Dames_Nederland.jpg

De eerste wedstrijd van de Nederlandse volleybaldames, Nederland - Azerbeidzjan, op het OKT Volleybal voor vrouwen kun je kijken op Ziggo, op tv of via livestream.

Nederland - Azerbeidzjan op het OKT Volleybal Vrouwen is op dinsdag 7 januari live te zien op Ziggo. Op tv: via kanaal Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. En op internet kun je de wedstrijd van Oranje kijken via een livestream en Pay Per View. Nederland tegen Azerbeidzjan is de eerste wedstrijd van de Nederlandse volleybaldames tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Apeldoorn.

De wedstrijd Nederland - Azerbeidzjan begint 7 januari om 19.30 uur. De uitzending begint om 19.15 uur. Dat geldt voor zowel de online uitzending als de live verslaggeving op televisie. Via Ziggo 14 en Ziggo Select kun je inschakelen op tv, terwijl de livestream is aan te schaffen voor 3,99 euro. De wedstrijden van Nederland op het OKT op internet kijken, op laptop, pc of smartphone, kan als volgt.

Livestream volleybal Ziggo
Nederland - Azerbeidzjan kijken via de livestream kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse volleybaldames? Ga verder naar Pay Per View.

Speelschema OKT
Zie ook: Programma OKT Volleybal met alle wedstrijden.