Woensdag 8 januari 2020

OKT Volleybaldames: Nederland - Bulgarije live kijken via Ziggo Sport 14, Ziggo Select en livestream

OKT_Volleybal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

Nederland - Bulgarije, de tweede wedstrijd van de Oranje volleybaldames op het OKT Volleybal voor vrouwen, is te zien op Ziggo, live op tv en online.

Nederland - Bulgarije op het OKT Volleybal Vrouwen is op woensdag 8 januari te zien op Ziggo. Op tv kun je live kijken via kanaal Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Online kun je de wedstrijd van de Oranje volleybaldames eveneens rechtstreeks volgen, via een livestream en Pay Per View. Na de duidelijke 3-0 winst op Azerbeidzjan (setstanden 25-23, 25-18, 25-22), speelt Nederland 8 januari de tweede wedstrijd op het Oympisch Kwalificatie Toernooi in Apeldoorn.

De Nederlandse volleybalsters zijn voortvarend van start gegaan en vervolgen met een gezonde dosis zelfvertrouwen vandaag het OKT: met de wedstrijd tegen Bulgarije. Nederland - Bulgarije begint woensdag 8 januari om 19.30 uur. De uitzending start om 19.15 uur, zowel de livestream op internet als het live verslag op televisie. Via Ziggo 14 en Ziggo Select kun je inschakelen op tv. De livestream kun je aanschaffen voor 3,99 euro.

Livestream volleybal Ziggo
De wedstrijden van Nederland op het OKT kun je op internet kijken, op laptop, pc of smartphone. Nederland - Bulgarije kijken via de livestream kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse volleybaldames? Ga naar Pay Per View.

Programma wedstrijden OKT
Zie ook: Speelschema OKT Volleybal met alle wedstrijden tot en met de finale die beslist over deelname aan de Olympische Spelen 2020 in Tokyo.