Vrijdag 10 januari 2020

Halve finale OKT Volleybal Nederland - Duitsland live te zien op NPO 2, NOS.nl, Ziggo Sport kanaal Docu en via livestream

OKT_Volleybal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

Nederland - Duitsland, de halve finale van het OKT Volleybal bij de vrouwen, is op zaterdag 11 januari te zien: live op tv op NPO2 en Ziggo Docu en via livestream op NOS.nl en Ziggo.

Er zijn zaterdag 11 januari voldoende uitzendingen om live de halve finale van het OKT, Nederland - Duitsland te kijken. De volleybalsters van Nederland en Duitsland zijn in hun strijd om een finaleplek vanaf 17.05 uur rechtstreeks te volgen via tv op NPO 2 en Ziggo kanaal Docu en online op NOS.nl en bij Ziggo. Lees verder voor informatie over de livestream, tijden en hoe te kijken. Inzet op het OKT is een toegangsbewijs voor de Olympische Spelen van 2020 in Japan, Tokio.

De winnaar van de finale in Apeldoorn, die op zondag 12 januari om 17.30 wordt gespeeld, krijgt een ticket voor de Spelen, en daarvoor moet dus eerst gewonnen worden in de halve finale. Behalve Nederland en Duitsland spelen ook Polen en Turkije in de halve eindstrijd. De eerste halve finale met Nederland begint zaterdag om 17.15 uur, de tweede tussen Polen en Turkije begint om 20.45 uur.

Halve finale OKT op tv: NPO en Ziggo Docu
Op televisie kun je Nederland - Duitsland bij het OKT Volleybal zien door gratis in te schakelen bij de NOS: de wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO2. Ook Ziggo Sport zendt het belangrijke duel van de Oranje volleybalsters rechtstreeks uit, via zender Ziggo Docu.

Halve finale OKT online: NOS.nl en livestream Ziggo
De NOS zendt ook een (gratis) livestream uit: Nederland - Duitsland kun je online kijken op NOS.nl. Een andere mogelijkheid op internet is de livestream op Ziggo en Pay Per View. De halve finale van het Nederlands vrouwen volleybalteam op het OKT is dus op meerdere manieren te volgen op mobiel, laptop, pc en smartphone. Ook de NOS App biedt die mogelijkheid. Zie ook: Wanneer is de finale van het OKT Volleybal?