Vrijdag 6 december 2019

Nederland - Duitsland op WK Handbal weer te zien op Ziggo Sport 14, Select en livestream

WK_Handbal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

De wedstrijd van de Nederlandse handbaldames tegen Duitsland op zondag 8 december is te zien op Ziggo Sport 14, Ziggo Select en ook via een livestream.

Nederland - Duitsland, de eerste wedstrijd van Oranje in de Main Round, op zondag 8 december, is te zien op Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Het duel in Poule 1 van het WK Handbal voor dames in Japan kun je ook weer kijken op internet. De uitzending begint om 09.50 uur, de wedstrijd om 10.00 uur. In Japan is het dan overigens 18.00 uur.

Zie ook: Uitzendingen WK Handbal Japan.

Nederland begint de Main Round met 4 punten, Duitsland met 3 punten. Deze punten zijn meegenomen uit de (eerste) poulefase). Na de strijd tegen Duitsland treedt de ploeg van Emmanuel Mayonnade in deze fase van het WK ook aan tegen Denemarken en Zuid-Korea. Zie ook: Programma Poule 1 Main Round.

Nederland - Duitsland op Ziggo Sport 14, Select en internet
Wie zondag thuis voor de televisie zit, schakelt dus in via Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Maar ook online kijken kan het gehele toernooi al. Nederland - Duitsland online kijken via de livestream kan met een Ziggo-abonnement. Dit eerste optreden van de Oranje handbalsters in de Main Round bekijken via internet op pc, laptop, tablet of smartphone kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse handbaldames kan eveneens: via Pay Per View, voor € 3,99.

Na Main Round volgen de halve finales
Het streven van Nederland, Duitsland en de andere tien landen in Poule 1 en Poule 2 is om te eindigen bij de bovenste twee in hun groep, zodat ze door mogen naar de halve finales van het wereldkampioenschap handbal 2019 in Japan.