Maandag 24 juni 2019

Nederland - Japan live op tv | WK Vrouwen achtste finale Oranje + alle info

Nederland_-_Japan_live_op_tv_25_juni_2019_achtste_finales_WK_Vrouwen.jpg

De wedstrijd Nederland - Japan in de 8e finales van het WK Vrouwen, komt live op tv bij de NOS op NPO3.

Nederland - Japan op 25 juni in de achtste finales van het WK Vrouwen is live op tv bij de NOS op NPO3. De uitzending begint om 20.25, de wedstrijd zelf 35 minuten later. De wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Japan is ook rechtstreeks online als livestream te zien via NOS.nl. Het duel in de 8e finale komt daarnaast integraal op de radio bij het programma Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Nederland speelt tegen Italië of China in kwartfinale
De voetbalvrouwen van Nederland tegen Japan heeft als inzet een plaats in de kwartfinales van het WK Voetbal 2019 in Frankrijk. De winnaar van Nederland - Japan speelt tegen de winnaar van Italië - China (update: tegen Italië, dat inmiddels met 2-0 heeft gewonnen), één van de andere achtste finales. Wint Nederland van Japan, dan speelt het tegen Italië in de kwartfinale op zaterdag 29 juni om 15.00 uur in Valenciennes.

Uitzending Nederland - Japan begint om 20.25 uur
Het live verslag van de uitzending van de wedstrijd van de Leeuwinnen tegen Japan op NPO3, wordt verzorgd door commentator Arno Vermeulen. De voorbeschouwing vanaf 20.25 uur bij de NOS-programma Studio France komt rechtstreeks vanuit de studio én vanuit speelstad Rennes in stadion Roazhon Park.

Samenvatting Nederlandse vrouwen tegen Japan
De samenvatting van het achtste finaleduel Nederland - Japan is na de wedstrijd te vinden op de YouTube-kanalen van OnsOranje en de NOS.

Rest van de WK-wedstrijden op tv en internet
Op de pagina met het volledige uitzendschema van het WK Voetbal lees je over alle zenders waar en hoe laat de resterende wedstrijden op tv te zien zijn: die van de achtste finales, kwartfinales, halve finales en finale.

Overige wedstrijden | resterend programma WK
Het Nederlands vrouwenelftal speelt op 25 juni samen met Japan de laatste van de achtste finales. Op die dag staat ook China tegen Italië op het programma. De andere wedstrijden in deze fase van de knock-outs worden gespeeld op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 juni. Nederland plaatste zich voor de knock-outase van het mondiale eindtoernooi in het vrouwenvoetbal via drie winstpartijen in Groep E tegen achtereenvolgens Nieuw-Zeeland (1-0), Kameroen (3-1) en Canada (2-1).