Vrijdag 5 april 2019

Nederland - Mexico: volle bak in Arnhem!?

Speelschema_Oranje_Vrouwen_Leeuwinnen.jpg

Het Gelredome is (haast) uitverkocht voor de wedstrijden van de Leeuwinnen van Nederland tegen Mexico, op vrijdag 5 april 2019 in Arnhem.

Nagenoeg uitverkocht of inmiddels helemaal: het GelreDome in Arnhem is hoe dan ook uitstekend gevuld voor de wedstrijd van Nederland tegen Mexico, vrijdagavond 5 april vanaf 20.00 uur.

Nog tickets over? Mogelijk aan de kassa!
Mogelijk loont het nog om kaarten te krijgen via onsoranje.nl/tickets of vanavond aan de kassa van het stadion in Arnhem. De kassa's gaan open om 18.30 uur, mits er op dat moment nog tickets voor deze wedstrijd van de Leeuwinnen tegen oefentegenstander Mexico te verkrijgen zijn. Er zijn in totaal 28.000 toegangsplaatsen beschikbaar, waarvan er op donderdagochtend 4 april nog slechts 3.000 over waren... Wees snel, wie weet!

Je kunt ook nog kaarten kopen voor de wedstrijd van Nederland tegen Chili. Die oefenwedstrijd is komende dinsdag 9 april en begint om 18.30 uur. Plaats van de wedstrijd is het AFAS Stadion (van AZ) in Alkmaar. Vooralsnog zijn er genoeg kaarten voor, maar toch geldt: op = op. Ook dat duel is onderdeel van de voorbereiding van de Nederlandse voetbalvrouwen op het komende WK. Klik hier voor meer informatie over tickets voor het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in Frankrijk.