Vrijdag 6 december 2019

Nederland - Noorwegen kun je weer kijken via Ziggo Sport 14, Select en livestream

OKT_Volleybal_waar_te_zien.jpg

Op het WK Handbal in Japan is ook de laatste wedstrijd van Nederland in Poule A te zien via Ziggo Sport: 14 en Select. Nederland - Noorwegen kun je ook kijken via een livestream. De live uitzending op televisie begint om 12.20 uur.

Nederland - Noorwegen op het WK Handbal is wederom te zien bij Ziggo. Gaat Nederland of Noorwegen, beide zeker van de Main Round, met méér dan 2 punten de volgende ronde (Poule 1) in? Via Ziggo Sport 14 en Ziggo Select, evenals online via livestream, kun je het bekijken. De uitzending op tv begint vrijdag 6 december om 12.20 uur. De wedstrijd Nederland - Noorwegen begint om 12.30 uur, Japanse tijd 20.30 uur.

Meer informatie: uitzendschema WK Handbal Dames op tv en internet bij Ziggo.

Nederland - Noorwegen online kijken via de livestream kan ook, met een abonnement van Ziggo. Het laatste WK-duel van de Oranje handbalsters in Poule A kijken via internet op pc, laptop, tablet of smartphone kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse handbaldames, die al zeker zijn van een vervolg op het toernooi in Japan, kan ook; via Pay Per View, voor € 3,99. Op televisie is de komende wedstrijd van de Nederlands handbaldames op het WK, net als de voorgaande, voor Ziggo-ontvangers te zien op Ziggo Sport 14 en op Select. Ontvang je géén Ziggo, informeer dan bij je eigen provider naar de mogelijkheden.

Nederland tegen Noorwegen: beide door, samen met Servië
Zowel Nederland als Noorwegen is, samen met Servië, in Poule A al verzekerd van deelname aan de Main Round. De punten die de drie landen in de eerste poulefase tegen elkaar bijeen hebben gesprokkeld, nemen zij mee naar deze volgende fase van het toernooi. Servië verloor zijn wedstrijden tegen Nederland en Noorwegen en begint de Main Round dus met 0 punten. Noorwegen en Nederland echter hebben minimaal 2 punten, maar kunnen ook nog (samen) op 3 punten komen of (één van beide) op een tussentijds totaal van 4, afhankelijk van het duel dat om 12.30 uur op vrijdag 6 december begint. Zie ook: Speelschema Main Round WK Handbal met de nieuwe poules, standen en programma.