Donderdag 9 januari 2020

OKT Volleybal: Nederland - Polen uitgezonden op Ziggo Sport 14, Select en livestream Ziggo en NOS.nl

Livestream_OKT_Volleybal_Dames_Nederland.jpg

Nederland - Polen, het laatste groepsduel in Poule A van het OKT 2020 Volleybal Vrouwen, is live te zien op tv en via livestream op internet, op zowel Ziggo als NOS.

Nederland - Polen op het OKT Volleybal Dames op donderdag 9 januari is live te zien op tv via Ziggo en op internet via Ziggo en NOS.nl. Op tv: via kanaal Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Online: via een livestream op NOS.nl, livestream op Ziggo en Pay Per View op Ziggo. Nederland tegen Polen is de derde en laatste wedstrijd van de Oranje volleybalvrouwen in Poule A van het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Apeldoorn. Nederland is al zeker van een plek in de halve finale.

De OKT-wedstrijd Nederland - Polen begint op 9 januari om 19.30 uur. De uitzending begint om 19.15 uur. Dat geldt voor zowel de online uitzending als de live verslaggeving op televisie. Via Ziggo 14 en Ziggo Select kun je inschakelen op tv, terwijl de livestream is aan te schaffen voor 3,99 euro. De wedstrijden van Nederland op het OKT op internet kijken, op laptop, pc of smartphone, kan als volgt.

Livestream volleybal op NOS en Ziggo
Nederland - Polen kijken via de livestream kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse volleybaldames? Ga verder naar Pay Per View. Je kunt ook gratis naar NOS.nl of kies voor het downloaden van de NOS App.

Speelschema OKT
Zie ook: Programma OKT Volleybal met laatste groepswedstrijden, halve finales en finale.