Woensdag 11 december 2019

Nederland - Rusland in halve finale WK Handbal live zien via Ziggo Sport 14, Ziggo Select en livestream

WK_Handbal_waar_zijn_halve_finales_te_zien_met_Nederland_-_Rusland.jpg

De halve finale Nederland - Rusland op het WK Handbal Dames kun je kijken op Ziggo, op tv of via livestream.

Hoe? Ze hebben het gered in elk geval: de Oranje handbalsters staan in de halve finales van het WK. Nederland - Rusland is daarin weer te zien bij Ziggo. De halve finale van Nederland op het wereldkampioenschap in Japan op vrijdag 13 december is net als de eerdere wedstrijden live te volgen: vanaf 09.20 uur op tv via Ziggo Sport 14 en Ziggo Select en op internet via de Ziggo Sport livestream.

Een enerverende woensdagochtend en begin middag was het, op het WK Dameshandbal in Japan: Nederland won vol overgave van Zuid-Korea, daarna verzuimde Servië te winnen van Denemarken, waarna Noorwegen tegen Duitsland in de ogen van Oranje allesbehalve een gelijkspel mocht worden; en dat werd het ook niet. Dus: de wereldtitelaspiraties voor Nederland zijn nog springlevend. Net als die van directe tegenstander Rusland en die van Noorwegen en Spanje: de andere halve finalisten die eveneens op vrijdag 13 december strijden voor een finaleplek.

De wedstrijd Nederland - Rusland begint om 09.30 uur. Tien minuten eerder begint de live uitzending op Ziggo, op tv via zender Ziggo 14 en Select. Hetzelfde geldt voor de livestream. Stiekem op je werk kijken via internet? Op je laptop, pc of je mobiel? Dat doe je op de volgende manier.

Nederland - Rusland kijken via de livestream kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse handbaldames kan eveneens: via Pay Per View. Een wedstrijd online kijken kost € 3,99.

Beide halve finales op het WK Handbal voor dames worden door Ziggo live uitgezonden. Behalve Nederland - Rusland is dus ook Noorwegen - Spanje rechtstreeks te zien. De uitzending van de eerste wedstrijd begint zoals vermeld om 09.30 uur, de live uitzending van de tweede halve finale tussen Noorwegen en Spanje begint om 12.20 uur; de wedstrijd zelf start om 12.30 uur.

Zie ook: Programma WK Handbal met de laatste wedstrijden tot en met de finale.