Zaterdag 23 november 2019

Nederland - Slovenië op WK Handbal Dames: live bij Ziggo Sport Extra op TV

WK_Handbal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

De eerste wedstrijd Nederland - Slovenië op het WK Handbal 2019 in Japan wordt live op tv uitgezonden door Ziggo. Kanaal: Ziggo Sport Extra. De uitzending begint om 09.50 uur. De wedstrijd van de Oranje handbaldames is op zaterdag 30 november en begint om 10.00 uur.

Nederland - Slovenië op het WK Handbal voor Dames komt live op tv bij Ziggo Sport via kanaal Ziggo Sport Extra. De uitzending begint om 09.50 uur. De wedstrijd, op zaterdag 30 november, gaat van start om 10.00 uur. Het is het eerste duel van de Oranje handbalsters op het wereldkampioenschap handbal voor vrouwen, in Poule A.

Het Nederlands damesteam hoopt ook de laatste wedstrijd mee te maken: de finale op zondag 15 december 2019. In de tussentijd speelt Nederland in elk geval in Poule A in totaal vijf groepswedstrijden. Behalve Nederland - Slovenië zijn ook Nederland - Angola (2 december), Nederland - Cuba (3 december), Nederland - Servië (5 december) en Nederland - Noorwegen (6 december) live te zien bij Ziggo Sport. Zie ook: Waar en hoe laat is Nederland op het WK Handbal op tv?. Daar vind je telkens zodra bekend de actuele begintijden van de uitzendingen.

Nederland - Slovenië is de eerste wedstrijd van Oranje op het WK
Allereerst is er dus de opening van Nederland op het WK: tegen Slovenië. In de poule van Nederland is het vooral zaak om te eindigen bij de eerste drie van de zes landen. De eerste drie van de poule gaan door naar de volgende ronde van het WK. In die volgende ronde, de Hoofdronde, wacht een nieuwe poule van zes landen, waarin alleen de eerste twee plaatsen echt tellen: die geven recht op deelname aan de halve finales.

WK Handbal wedstrijden Nederland: vroege uitzendingen
De uitzendingen, want ook de wedstrijden, beginnen allemaal vroeg. De dag kan dus goed worden begonnen met het kijken van een wedstrijd van de Nederlandse handbalsters... Het tijdsverschil met Japan is immers 8 uur. Zo begint Nederland - Angola al om 07.00 uur Nederlandse tijd, net als Nederland - Cuba. Behalve de openingswedstrijd van Nederland begint ook Nederland - Servië om 10.00 uur. Het slot voor Nederland in Poule A (zie ook het speelschema), op vrijdag 6 december, is een vriendelijker tijd: Nederland - Noorwegen begint om 12.30 Nederlandse tijd.

Ziggo zendt ook verdere wedstrijden Nederland op WK Japan uit
Op welk kanaal de overige wedstrijden komen, kun je altijd zien op de pagina WK Handbal op TV. Dat zal altijd zijn bij Ziggo. Ook de andere wedstrijden van Nederland als het doorstoot naar het vervolg van het WK, komen live op deze zender.

Nederland - Slovenië Livestream
De wedstrijd Nederland - Slovenië kun je ook volgen via een livestream om internet (pc, tablet, smartphone, laptop). Online kijken kan via de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV).