Vrijdag 31 mei 2019

Op welke zender is Nederland - Australië op tv live te zien?

Wedstrijd_Leeuwinnen_live_op_tv_zender_Veronica.jpg

Nederland - Australië, de laatste wedstrijd van de Leeuwinnen voor het WK, is te zien op Veronica. De zender verzorgt ook een livestream op internet van de Oranjevrouwen in Eindhoven tegen Australië.

Nederland - Australië op 1 juni in Eindhoven is live op tv te zien op Veronica. Veronica TV verzorgt via haar website ook een livestream van deze uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen richting het WK, zodat Nederland - Australië ook te bekijken is op smartphone, tablet, laptop en pc.

Nederland - Australië: op welke zender?
Veronica zendt de wedstrijden in aanloop naar het WK uit - de oefenwedstrijden dus. Nederland tegen Australië is het laatste duel van de Leeuwinnen vóór het WK op vrijdag 7 juni van start gaat. Ook alle kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal op weg naar dit WK werden overigens live uitgezonden door Veronica. Deze zender neemt bovendien de wedstrijden voor EK-kwalificatie voor zijn rekening. Het gaat om de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2021.

Het WK Vrouwenvoetbal 2019 zelf is op televisie te zien via de NOS en NPO. Je kunt hier uitgebreid lezen over het gehele tv-, internet- en radio-uitzendschema van het WK Vrouwen. Alle wedstrijden van Nederland, maar ook die van alle andere landen op het WK zijn via de NOS rechtstreeks te zien.

Hoe laat begint op Veronica de uitzending: om 18.00 uur
Nederland - Australië begint om 18.15 uur. Een kwartier eerder, om 18.00 uur dus, begint de voorbeschouwing vanuit het Philips Stadion in Eindhoven. Wil je alvast alles weten over de wedstrijd van de Oranje Vrouwen tegen die uit Australië? Klik dan op voorgaande link.

Veel plezier bij het live of op tv kijken van deze WK-uitzwaaiwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen!