Vrijdag 4 oktober 2019

Waar en hoe laat is Slovenië - Nederland op tv live te zien: Leeuwinnen op Veronica

Wedstrijd_Leeuwinnen_live_op_tv_zender_Veronica.jpg

Slovenië - Nederland, de derde wedstrijd van de Leeuwinnen voor kwalificatie voor het EK 2021, is live te zien bij Veronica. De zender begint de uitzending met een voorbeschouwing om 18.30 uur.

Slovenië - Nederland op vrijdag 4 oktober 2019 is live op tv te zien bij Veronica. De uitzending begint op deze zender om 18.30 met een voorbeschouwing. De wedstrijd van de Leeuwinnen zelf, uit tegen Slovenië, begint om 19.00 uur. Na afloop is er een nabeschouwing, alvorens het programma Voetbal Inside uitgesteld van start gaat, om 21.00 uur. Zie ook: wedstrijden Leeuwinnen op tv voor meer informatie over wanneer en hoe laat de duels van de Oranje voetbalvrouwen worden uitgezonden.

Bij Veronica is Hélène Hendriks vanavond bij de tv-registratie van het Nederlands vrouwenelftal de gastvrouw. De presentatrice verwelkomt ex-international Anouk Hoogendijk als analiste, langs het veld in het Fazanerija Stadion, in het Sloveense Murska Sobota.

>>> Alle kwalificatieduels EK Vrouwen 2021 zijn te zien bij Veronica. Nederland staat op dit moment aan kop in EK-kwalificatiepoule A, met 6 punten uit twee duels, na winstpartijen op Estland (0-7) en Turkije (3-0).

Hoe laat begint Slovenië - Nederland: voetbal bij de vrouwen
Slovenië tegen Nederland begint zoals vermeld om 19.00 uur, terwijl de vooruitblik op de wedstrijd een half uur eerder al live op televisie te bekijken is. Ook de volgende interland van de Oranjevrouwen kun je kijken bij Veronica: Nederland speelt op dinsdag 8 oktober 2019 vanaf 20.00 uur tegen Rusland, in het Philips Stadion in Eindhoven.

Speelschema Oranjevrouwen
Ook die wedstrijd staat in het kader van EK-kwalificatie en ook dinsdag begint de voorbeschouwing bij Veronica een half uur van tevoren. Daarna komen de OranjeLeeuwinnen overigens weer op vrijdag 8 november in actie, uit tegen Turkije, vier dagen daarna gevolgd door Slovenië-thuis, in het Gelredome in Arnhem. Zie ook: schema met alle interlands van de Nederlandse vrouwen (voetbal).