Zaterdag 18 mei 2019

Oranje Leeuwinnen live meemaken op de WK-training!

Programma_Nederlands_elftal.jpg

Uniek: je kunt de Oranje Leeuwinnen live zien op de training voor het WK!

Hartstikke leuk: je kunt de Leeuwinnen van Oranje live zien in hun voorbereiding op het WK 2019. Op maandag 20 mei stelt de KNVB fans van de Leeuwinnen in een unieke gelegenheid: je kunt de ploeg in actie zien tijdens een open training op de KNVB Campus in Zeist.

Iets unieks voor de Leeuwinnen
De OranjeLeeuwinnen maken zich op voor het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in Frankrijk, maar vinden relatief kort voor het WK nog de kans om de supporters iets moois te bieden. Bondscoach Sarina Wiegman en de internationals kun je van dichtbij bekijken op de enige open training richting het WK.

Vrouwen Champions League-finale
Op de site van de KNVB staat te lezen dat de speelsters van Oranje op 20 mei om 16.30 uur het trainingsveld betreden. Vanwege clubverplichtingen zullen overigens niet alle Oranje Vrouwen al op deze training van de partij zijn. Zo spelen Lieke Martens en Stefanie van der Gragt namens FC Barcelona en Shanice van de Sanden namens Olympique Lyon de finale van de Women's Champions League.

Meer informatie!
En: houd er rekening mee dat een toegangskaart verplicht is. De entree voor deze open training van de WK-leeuwinnen is gratis, maar een ticket is wel nodig om binnen te kunnen komen. Wil je er meer over weten, kijk dan op deze pagina van OnsOranje! Zie ook het programma van Oranje in aanloop naar het WK.