Maandag 2 december 2019

WK Handbal Dames: Nederland - Cuba te zien bij Ziggo 14 en Select

Programma_WK_Handbal.jpg

Het WK Dames is te zien bij Ziggo en dat geldt ook voor Nederland - Cuba. Het is de derde wedstrijd van Oranje in Poule A op het WK Handbal in Japan. De uitzending begint om 06.50 uur.

Nederland - Cuba, de derde wedstrijd van de Nederlandse handbaldames op het WK Handbal is te zien op Ziggo Sport 14 en bij Ziggo Sport Select. De Oranje handbalsters ontmoeten Cuba in Poule A op dinsdag 3 december om 07.00 uur 's ochtends Nederlandse tijd. De live uitzending bij Ziggo begint om 06.50 uur.

Ook voor wie géén Ziggo als provider heeft, is het mogelijk om Nederland - Cuba live te zien. Dat kan op televisie, maar ook als livestream. Lees hier hoe je online de wedstrijden van de Nederlandse handbaldames op het WK in Japan kunt kijken, ook als je géén Ziggo hebt.

- Nederland - Cuba op tv zien? Sluit via je eigen provider een Ziggo Sport Totaal abonnement af. De kosten (minimaal € 14,95) en mogelijkheden kunnen verschillen per provider.

- Nederland - Cuba via internet op pc, laptop, tablet of smartphone zien? Online kijken kan door een Ziggo Sport GO abonnement te nemen. Dit kost € 9,99 per maand. Je kunt dan de wedstrijd van de Nederlandse handbaldames (en andere wedstrijden van Nederland op het WK) kijken via een livestream. Dat kan overigens óók op tv, via de HDMI kabel.

- Een losse wedstrijd van Nederland kijken kan ook altijd, via Pay Per View. Een wedstrijd zien kost € 3,99.

Programma handbaldames Nederland op WK
Het schema van het WK Handbal gaat voor Oranje na Nederland - Cuba verder met Nederland - Servië (5 december) en Nederland - Noorwegen (6 december). Plaatst Nederland zich voor de Hoofdronde dan volgen er minimaal drie nieuwe wedstrijden van het Oranje Dames Handbalteam op dit toernooi in Japan. De actuele stand van Nederland in Poule A op het WK Handbal laat zien hoe het er nu voor staat. Zie ook alle andere standen op dit WK. Of bekijk: WK Handbal kijken: waar en hoe laat?

OKT_Volleybal_waar_te_zien.jpg