Zondag 8 december 2019

WK handbal: (ook) Nederland - Denemarken te zien op internet en tv bij Ziggo

WK_Handbal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

Nederland - Denemarken op het WK Handbal 2019 is te zien op Ziggo Sport 14, Ziggo Select en op internet. De uitzending van de wedstrijd op maandag 9 december begint om 09.50 uur. De wedstrijd begint om 10.00 uur Nederlandse tijd.

Nederland - Denemarken bij de handbaldames op het WK in Japan, de tweede wedstrijd in Poule 1 van de Main Round, is (net als de vorige wedstrijden van Nederland) te zien op Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Nederland - Denemarken kijken op maandag 9 december kan ook online. De uitzending van de wedstrijd van de Oranje handbalsters begint om 09.50 uur. Tien minuten later begint het belangrijke treffen voor de Nederlanders tegen de Denen, zeker nadat het Nederlands dames handbalteam de Main Round tegen Duitsland met verlies is begonnen.

Nederland - Denemarken online kijken
Om de wedstrijd Nederland - Denemarken op internet te bekijken in plaats van op televisie, bijvoorbeeld in de trein op je laptop, tablet of smartphone, kun je het volgende doen. De livestream van dit WK-duel in Japan (waar het 8 uur later is) kun je zien met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse handbaldames kan eveneens: via Pay Per View. Een wedstrijd online kijken kost € 3,99.

Programma Oranje handbaldames op WK
Tijdens de strijd van maandag tegen Denemarken ligt er meer druk op Oranje nu het de eerste wedstrijd in Poule 1 van de Main Round met verlies is begonnen. In het Aqua Dome in Kumamoto delfde de formatie van de Franse bondscoach in Nederlandse dienst Emmanuel Mayonnade zondag met 23-25 het onderspit. Nederland begon Poule 1 van de Main Round echter met 4 punten (zie ook: Speelschema WK Handbal voor meer uitleg) en heeft dus een buffertje. Maar Duitsland is Nederland inmiddels ingehaald (5 punten), terwijl ook Noorwegen het Nederlands dames handbalteam op de hielen zit.

Actuele stand Poule Nederland op WK Handbal Dames
Bekijk hier de actuele stand. Uiteindelijk zullen alleen de beste twee teams van de poule doorgaan, en dan ook meteen naar de halve finale. Behalve de wedstrijd tegen Denemarken van maandag 9 december is daarbij ook de wedstrijd van woensdag 11 december tegen Zuid-Korea (hoogstwaarschijnlijk) van beslissend belang.