Dinsdag 10 december 2019

WK Handbal: Nederland - Zuid-Korea live kijken via Ziggo op tv of via livestream

OKT_Volleybal_waar_te_zien.jpg

Nederland - Zuid-Korea kijken? Ook deze wedstrijd van de Oranje handbaldames op het WK Handbal kun je zien op tv en internet, via Ziggo Sport 14, Ziggo Select en livestream. De wedstrijd is op woensdag 11 december om 07.00 uur Nederlandse tijd. De uitzending begint om 06.50 uur.

Nederland móet winnen van Zuid-Korea, woensdag 11 december in Poule 1 van het WK Handbal. De laatste wedstrijd van de Oranje handbalsters in de Main Round op het WK in Japan is opnieuw te zien bij Ziggo Sport 14 en Ziggo Select op tv, maar ook op internet via een livestream. Nederland moet 2 punten pakken tegen Zuid-Korea, waarna het afwachten is op het resultaat van Noorwegen - Duitsland later op de dag. Je kunt Nederland - Zuid-Korea live kijken vanaf 06.50 in de vroege Nederlandse ochtend. De live registratie van de wedstrijd op de kanalen van Ziggo begint om 07.00 uur.

Een voorwaarde voor Nederland om door te mogen naar de halve finales van het WK handbal is dat a) Nederland van Zuid-Korea wint en b) Duitsland en Noorwegen niet gelijk spelen tegen elkaar. Die laatste wedstrijd begint om 12.30 uur. Het is dus nog tot aan de middag (Nederlandse tijd; in Japan is het 8 uur later dus dan al laat op de avond) tandenknarsen voor Oranje en de fans.

Nederland - Zuid-Korea online zien kan als volgt. De wedstrijd kijken op internet in plaats van op tv, bijvoorbeeld in de trein op je laptop, tablet of smartphone, kan via de livestream met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse handbaldames kan eveneens: via Pay Per View. Een wedstrijd online kijken kost € 3,99.

Stand Poule Nederland op WK Handbal Dames
Bekijk hier de actuele stand van Poule 1 waarin de Nederlandse handbaldames bij de beste twee moeten eindigen. Lukt dat, dan gaan de handbalsters onder leiding van coach Emmanuel Mayonnade naar de halve finales van het WK. Die zijn op vrijdag 13 december. Zie ook het programma WK Handbal.