Dinsdag 3 december 2019

WK Handbal op tv: Nederland - Servië donderdag opnieuw te zien op Ziggo Sport 14 en Select

OKT_Volleybal_waar_te_zien.jpg

Op het WK Handbal in Japan is ook de vierde wedstrijd van Oranje live te zien op Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. Nederland - Servië is ook online te volgen. De uitzending op tv begint om 09.50 uur.

Ook Nederland - Servië, de vierde wedstrijd van Nederland op het WK Handbal in Japan is live te zien op Ziggo Sport 14 en op Ziggo Select. De uitzending begint donderdag 5 december om 09.50 uur, de wedstrijd om 10.00 uur Nederlandse tijd. Nederland - Servië online kijken via de livestream kan ook, met een abonnement van Ziggo.

Nederland - Servië via internet zien op pc, laptop, tablet of smartphone kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd van de Oranje handbalsters bestellen kan ook; via Pay Per View, voor € 3,99. Op televisie is de komende wedstrijd van de Nederlands handbaldames op het WK, net als de voorgaande, voor Ziggo-ontvangers te zien op Ziggo Sport 14 en op Select. Ontvang je géén Ziggo, informeer dan bij je eigen provider naar de mogelijkheden.

Nederland tegen Servië: spanning om wel/niet vervolg op WK
De Nederlandse handbalsters zijn met één nederlaag (tegen Slovenië) en twee winstpartijen (op Angola en Cuba) tot dusver in WK Handbal Poule A verwikkeld in een spannende strijd om plaatsing voor de Hoofdronde. Zie hier hoe het schema van het WK Handbal in elkaar zit. Na de wedstrijd tegen Servië wacht er voor bondscoach Emmanuel Mayonnade en zijn vrouwschappen nog één wedstrijd in de eerste poulefase. Noorwegen, de verliezend finalist van de vorige editie van het WK, is dan Oranjes (zware) tegenstander.