Donderdag 6 juni 2019

WK Vrouwen Voetbal Spel 2019: Minimaal 1200 euro aan prijzen!

100-600Frankrijk.jpg

Na het behalen van het Europees kampioenschap in eigen land gaan de OranjeLeeuwinnen voor het hoogst haalbare: de wereldtitel!

Winnen de Leeuwinnen en... win jíj?
Het WK Voetbal voor dames wordt vanaf 7 juni 2019 in Frankrijk gehouden met precies een maand later, op 7 juli dus, de finale in het Parc Olympique Lyonnais. In totaal doen 24 landen mee die eerst worden verdeeld in zes poules. Nederland begint in Groep E tegen Nieuw-Zeeland en treft ook nog Canada en Kameroen. De NOS zendt alle wedstrijden live uit.

Een mooie geldprijs winnen? Doe mee aan het WK Vrouwen Voetbalspel!

Klik hier om direct naar het spel te gaan.

Waarom meedoen?

• Je zal het WK nog spannender vinden om te volgen! Het draait niet om 1 land, maar om 7 landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het WK Vrouwen Voetbal Spel.

• Het kost maar 5 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar sorry: zeker ook voor frustraties...

• Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is minimaal 178 euro). Er zijn 40 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het WK Vrouwen Voetbal Spel 2019 start vrijdag 7 juni 2019 om 21.00 uur!

Jouw budget
Je krijgt 64 miljoen euro budget om 7 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het WK Vrouwen Voetbal Spel 2019.
Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 1200 euro aan prijzen. De eerste prijs zal minimaal 178 euro zijn (40 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!