OKT Volleybal Vrouwen live op tv en online via livestream: uitzendingen wedstrijden dames Nederland te zien op Ziggo Sport

OKT_Volleybal_op_tv_met_vrouwen_Nederland.jpg

Waar en wanneer zijn de wedstrijden van het OKT Volleybal 2020 in Apeldoorn live op tv? De Oranje Vrouwen zijn te zien op Ziggo Sport, ook online via een livestream. Beeld: FIVB

Op welke zender komt het OKT Volleybal Vrouwen? Waar is het olympisch kwalificatietoernooi 2020 in Apeldoorn voor de dames volleybalsters te zien? Op welke zender kun je live de wedstrijden van Nederland kijken? Zie hier het uitzendschema. Ziggo Sport doet via Ziggo Sport 14, Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Extra live verslag op tv, met uitzendingen van de wedstrijden van Oranje. Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) Volleybal is ook online te zien via een livestream, met de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV). Je kunt de volleybaldames tijdens hun kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 dus ook kijken op smartphone, PC, laptop en tablet. Lees hier waar en hoe.

LIVE UITZENDING WEDSTRIJD VOLLEYBALSTERS NEDERLAND:

HALVE FINALES

Zaterdag 11 januari 2020
Halve finale 1, 17.15 uur
Met Nederland
TV: Uitzending vanaf 17.05 uur | Nederland - Duitsland 0-3 | NPO 2 en Ziggo Sport Docu (o.v.b. wijzigingen)
ONLINE: halve finale Nederland op internet kijken kan ook, via NOS.nl en Ziggo Sport Go.

Halve finale 2: Geen live uitzending op Ziggo


FINALE

Zondag 12 januari 2020
FINALE OKT VOLLEYBAL, zonder Nederland
Duitsland - Turkije

Niet live op Ziggo Sport
De wedstrijd begint om 17.30 uur.

Eerder gespeeld:

POULEFASE

Dinsdag 7 januari 2020
Azerbeidzjan - Nederland 0-3
TV: LIVE OP KANAAL 14 en ZIGGO SELECT vanaf 19.15 uur
ONLINE: Livestream à 3,99 euro. Azerbeidzjan - Nederland op internet kijken? Klik verder voor meer info. Stream begint altijd 15 minuten voor aanvang wedstrijd. Wedstrijd begint om 19.30 uur.
Scroll voor meer kanaal-info en live uitzendschema

Woensdag 8 januari
Bulgarije - Nederland 0-3
TV: Uitzending vanaf 19.15 uur | Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.
ONLINE: Bulgarije - Nederland op internet kijken? Klik verder.

Donderdag 9 januari
Nederland - Polen 1-3
Ook op NOS
TV: Uitzending vanaf 19.15 uur | Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.
ONLINE: Nederland - Polen op internet kijken kan via Ziggo Sport Go.\ of gratis via NOS.nl of de NOS App.

GÉÉN ZIGGO?
Heb je géén Ziggo? Lees dan hier wat je kunt doen:

- Sluit een Ziggo Sport Totaal abonnement af via je eigen provider. Vraag je provider naar de mogelijkheden en de kosten. Houd rekening met een minimumprijs van 14,95 euro per maand.

- Sluit voor 9,99 euro per maand een online Ziggo Sport GO abonnement af. Hiermee kun je de livestream van de wedstrijden van Nederland kijken op internet, dus op pc, laptop, smartphone of tablet, maar óók op tv via HDMI.

- Of kijk Pay Per View: een losse wedstrijd voor 3,99 euro. Hoe? Klik verder!

Uitzendschema OKT Volleybal Vrouwen; de live uitzendingen op Ziggo zijn er van de volgende wedstrijden van Oranje. Vanaf dinsdag 7 januari 2020 zijn er eerst deze drie poulewedstrijden van de Nederlandse volleybalsters, in Poule A van het olympisch kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo: Azerbeidzjan - Nederland (7 januari), Bulgarije - Nederland (8 januari) en Nederland - Polen (9 januari). Deze wedstrijden zijn alle drie in Sporthal Omnisport in Apeldoorn.

Kanalen Ziggo
De uitzending wordt telkens verzorgd door Ziggo Sport. De wedstrijden komen deels op het open kanaal Ziggo Sport 14, gratis voor Ziggo klanten ofwel voor alle abonnees van digitale tv bij deze zender. Een ander deel van de uitzendingen is te zien op Ziggo Sport Select. Dit laatste kanaal is te bekijken met een abonnement op Ziggo Sport Totaal.

Ziggo uitzendschema: Live stream Nederlandse volleybaldames
De wedstrijden zijn ook als live stream te zien, via Ziggo Sport Pay per View (betaling per wedstrijd).

Speelschema OKT
Het OKT Volleybal begint op dinsdag 7 januari 2020 en duurt tot en met de finale op zondag 12 januari 2020. Het speelschema OKT Volleybal Vrouwen toont alle wedstrijden van alle landen, in de groepsfase, de halve finales en de finale waarin wordt beslist welk land het (laatste) ticket voor de Olympische Spelen veiligstelt. Meer informatie over hoe het OKT in elkaar steekt, lees je eveneens op de pagina met het programma.

Uitzendschema: wanneer komt het OKT Volleybal op tv?
Bovenaan deze pagina staan alle wedstrijden van Nederland die via tv en livestream worden uitgezonden door Ziggo op een rij. Of de uitzendingen van de halve finales en de finale met daarin Nederland te zien zijn, hangt uiteraard af van de prestaties van de Nederlandse volleybalvrouwen in de poulefase. Nederland zit in Poule A met als tegenstanders Azerbeidzjan, Bulgarije en Polen. In Poule B zitten België, Duitsland, Kroatië en Turkije. Zie ook het hiervoor genoemde programma met alle wedstrijden van dit OKT Volleybal in Apeldoorn.

Livestream_OKT_Volleybal_Dames_Nederland.jpg

Het OKT Volleybal is behalve op tv ook te zien op internet via een livestream, verzorgd door Ziggo Sport. De wedstrijden van de Nederlandse volleybalsters zijn dus ook online te bekijken. Beeld: FIVB