Zaterdag 4 augustus 2018

Oranje handbalsters tweemaal tegen Japan in aanloop naar EK

Oranje_handbalsters_wedstrijden_EK.jpg

De Oranje handbalsters spelen in december op het EK Handbal 2018 in Frankrijk. Op weg naar het Europees kampioenschap oefent Nederland tweemaal tegen Japan. Zie ook het programma.

Het Nederlands Damesteam speelt in de voorbereiding op het EK 2018 in Frankrijk twee keer tegen Japan. Beide oefenwedstrijden zijn in Nederland. Op donderdag 27 september om 19.30 uur en op vrijdag 28 september eveneens om 19.30 uur. De Oranje handbalsters zijn beide keren te zien in het Indoor Sportcentrum Eindhoven.

Japan is voor Oranje een geduchte tegenstander. Tijdens het WK 2017 in Duitsland stond het in de achtste finale tegen Nederland gelijk na zestig minuten. In de verlenging lukte het de Oranjedames de overwinning uit het vuur te slepen (24-26).

In de eerste oefenwedstrijd zal de Nederlandse ploeg in volle sterkte aantreden. Tijdens het tweede duel krijgen talenten de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In aanloop naar het EK 2018 wil bondscoach Helle Thomsen iedereen in actie zien. Bij beide wedstrijden is de volledige selectie in de hal aanwezig.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor beide duels begint dinsdag 7 augustus om 10.00 uur. Klik hier voor meer info. De tribunes in het Indoor Sportcentrum Eindhoven zijn verdeeld in vakken met diverse prijscategorieën. Er zijn ook combitickets beschikbaar, die toegang geven tot beide duels. Daarnaast is er een beperkt aantal VIP-arrangementen.

Zie hier het programma Oranje Handbal Vrouwen.

Zie hier het speelschema EK 2018 in Frankrijk.