Dinsdag 25 juni 2019

Oranje rugzak - en andere tassen voor e-bike en fiets!

Oranje_rugzak_voor_op_de_fiets.jpg

Elk seizoen weer: van de lente tot de herfst, van de winter tot een zwoele voetbalzomer zoals nu in 2019, vol oranje en goede WK-prestaties van de Leeuwinnen. Het hele jaar door wil je er natuurlijk fris en fruitig bij lopen én bij fietsen, met de mooiste, de beste en de juiste uitrusting. Net zoals de OranjeLeeuwinnen optimaal zijn gekleed en alleen de beste spullen hebben om lekker te kunnen presteren, kan ook jij kiezen voor het beste voor op je fiets!

Met je rugzak op de fiets back to school
Na de vakantie weer 'back to school', met leuke, goede en degelijke spulletjes. En ook de rest van de maanden, op weg naar je vriendinnen en fietsend naar de voetbalclub. Wil je bijvoorbeeld een mooie rugzak (of andere fietstas) kopen? Dan zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden.

Rugtas met LED, USB, rugventilatie...
Een fietsrugzak heeft anno 2019 opvallende, moderne en handige eigenschappen. Een rugzak met LED, een rugzak met USB-mogelijkheid, een rugzak met rugventilatie... Noem maar op! Natuurlijk zit er in rugzakken voor naar school ook altijd een vak om je laptop of notebook goed beschermd in te doen. En er is eveneens een solide plek voor je smartphone. Ook zijn er rugzakken voor op de fiets die voorzien zijn van een drinksysteem. Superhandig en supergaaf.

Oranje fietsrugzak - of een andere hippe kleur?
Maar laten we vooral niet vergeten dat zo'n rugtas - of je 'm nou alleen wandelend draagt of ook op de fiets - er gewoon erg mooi en hip moet uitzien. Natuurlijk is dat mede afhankelijk van je smaak. Daarom is er een ruime keuze, uit allerlei kleuren (en merken, formaten en designs). Maar om voor alle fans van de OranjeLeeuwinnen 'zomaar' alvast een goed voorbeeld te geven: zie deze bijzondere oranje rugtas. Dat is een luxueuze rugtas. Er zijn echter ook veel goedkope fietsrugzakken en traditionele rugtassen te vinden van hoge kwaliteit.

Rugzakken online kopen: welke kies jij?
Elke rugzak die te vinden is op Fietstas.com, is multifunctioneel. Je kunt deze tassen op de fiets, mountainbike of e-bike dragen op je rug, maar vaak óók eenvoudig met haken bevestigen op de bagagedrager. Beide mogelijkheden zijn veilig, en zelf kies je de meest comfortabele manier. Draag je zo'n tas achterop je rug? Dan kun je rekenen op een gewatteerde achterzijde. Al dit soort zaken maken dat alles net weer een beetje aangenamer wordt. Ook goed voor je eigen prestaties!


(advertorial)