Donderdag 24 mei 2018

Oranje volleybaldames met 14 punten op zak naar Apeldoorn

Nieuws_volleybalploeg_Oranje_vrouwen.jpg

Het Nederlands volleybalteam heeft opnieuw de volle buit gepakt in de Women's Volleyball Nations League: 3-0 tegen Japan. De volgende drie wedstrijden van Oranje zijn in Apeldoorn.

De Nederlandse volleybaldames gaan in de Women's Nations League met 14 punten op zak naar Apeldoorn voor de volgende serie van drie wedstrijden in dit prestigieuze toernooi. In Japan werd de wedstrijd tegen het gastland met 3-0 gewonnen. Setstanden: 18-25, 18-25 en 21-25.

5 keer winst in zes duels
Bondscoach Jamie Morrison constateerde hoe zijn ploeg zich herstelde van de 3-0 nederlaag tegen de Verenigde Staten van een dag eerder. Eerder al won het Nederlands Vrouwen volleybalteam in de Nations League van Thailand (3-0), Argentinië (3-1), Rusland (3-0) en België (3-2).

Volleybaldames Oranje nu naar Apeldoorn
Nederland wacht in de komende tweemaal drie wedstrijden de warmte van het thuispubliek. In de Women's Volleyball Nations League staat eerst Apeldoorn op het programma, gevolgd door Rotterdam. In Apeldoorn speelt Nederland tegen Polen, Zuid-Korea en Brazilië, in Rotterdam tegen Dominicaanse Republiek, Italië en Servië. Zie ook info kaartverkoop Women's Volleyball Nations League (met link naar de officiële organisatie-site). Zie ook wedstrijden Nederland in Volleyball Women's Nations League 2018, plus de stand, die voor het Nederlands vrouwen volleybalteam nu dus 14 punten laat zien uit 6 wedstrijden.

Later meer