Programma kwartfinales WK Vrouwen | Data en wedstrijden met Nederland

Programma_kwartfinales_WK_Vrouwen_data_en_wedstrijden.jpg

Vind hier het programma kwartfinales WK Vrouwen 2019 in Frankrijk. Met de datum wanneer Nederland speelt, waar, tegen wie en hoe laat: 1/4 finale OranjeLeeuwinnen.

Wanneer zijn de kwartfinales van het WK Vrouwenvoetbal? Vind hier het programma met de data van al deze vier wedstrijden. In deze 1/4 finales spelen ook de vrouwen van Nederland nadat zij hun achtste finale wonnen van Japan (2-1). Lees hier wanneer de Leeuwinnen van Oranje in deze tweede ronde van de knock-outfase van het wereldkampioenschap voetbal 2019 voor vrouwen spelen, tegen wie, waar en hoe laat.

Programma kwartfinales WK Vrouwen, alle wedstrijden:

Geplaatste landen: Duitsland, Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Verenigde Staten, Zweden, Italië, NEDERLAND

Donderdag 27 juni
21.00 uur: Noorwegen - Engeland 0-3 (kwartfinale 1 in Le Havre)
03. 0-1 Scott
41. 0-2 White
57. 0-3 Bronze

Vrijdag 28 juni
21.00 uur: Frankrijk - Verenigde Staten 1-2 (kwartfinale 2 in Parijs)
05. 0-1 Rapinoe
65. 0-2 Rapinoe
81. 1-2 Renard

Zaterdag 29 juni
15.00 uur: Italië - NEDERLAND 0-2 (kwartfinale 3 in Valenciennes)
70. 0-1 Vivianne Miedema
80. 0-2 Stefanie van der Gragt

18.30 uur: Duitsland - Zweden 1-2 (kwartfinale 4 in Rennes)
16. 1-0 Magull
22. 1-1 Jakobsson
48. 1-2 Blackstenius

Volledig WK-speelschema
Zie voor alle uitslagen en resterende wedstrijden het actuele Speelschema WK Vrouwenvoetbal

Welke landen spelen in de kwartfinale? Wie gaan er door naar de kwartfinales? Logischerwijs zijn dat de acht winnaars van de achtste finales. Welke landen zich daarvoor vanuit de groepsfase hebben gekwalificeerd en - zodra actueel - wat de uitslagen daarvan zijn, lees je hier.

Tegen wie speelt Nederland in de kwartfinale?

Update donderdag 20 juni 2019. Hieronder staat de oorspronkelijke informatie, sinds donderdag echter geldt voor Nederland alleen nog dit scenario: Nederland speelt (als het wint van Japan) in de kwartfinales tegen Italië of China; de winnaar van achtste finale nummer 7.

PROGRAMMA HALVE FINALES WK VROUWEN | WELKE HALVE FINALE SPEELT NEDERLAND?

-

Oorspronkelijke informatie in dit artikel en de aanvankelijke scenario's:

Als de OranjeLeeuwinnen in de groepsfase als eerste eindigen in hun Poule E én Nederland wint uiteraard de wedstrijd in de achtste finale dan spelen de Oranjevrouwen in de kwartfinales op zaterdag 29 juni om 15.00 uur in Valenciennes.

Als Nederland in de groepsfase in Poule E eindigt als tweede en de achtste finales tot een goed einde weet te brengen dan spelen de Leeuwinnen hun kwartfinale eveneens op zaterdag 29 juni, maar dan om 18.30 uur in Rennes.

Bereikt het Nederlands vrouwenelftal de kwartfinales na allereerst als derde te zijn geëindigd in Poule E (en vervolgens natuurlijk de achtste finale te hebben gewonnen)? Dan speelt Oranje de kwartfinale van het WK Vrouwenvoetbal op donderdag 27 juni om 21.00 uur in Le Havre of op vrijdag 28 juni om 21.00 uur in Parijs.

Nederland speelt de kwartfinale op donderdag 27 juni, 21.00 uur in Le Havre als het in de groepsfase als derde eindigt in Poule E en als de andere beste nummers drie afkomstig zijn uit deze groepen:

A, B en D
A, C en D
A, C en F
A, D en F
B, C en D
C, D en F

Nederland speelt de kwartfinale op vrijdag 28 juni, 21.00 uur in Parijs als het in de groepsfase als derde eindigt in Poule E en als de andere beste nummers drie afkomstig zijn uit deze groepen:

B, C en F
B, D en F
A, B en F


Oranje kan dus in de 1/4 finales van de knock-outfase van het WK Voetbal spelen in één van deze Franse speelsteden: Valenciennes, Rennes, Parijs of Le Havre. En op de datum donderdag 27 juni, vrijdag 28 juni of zaterdag 29 juni. Op moment van schrijven zijn alle vier de kwartfinales voor Nederland nog mogelijk. De info op deze pagina wordt aangepast aan de hand van de actuele ontwikkelingen (lees: resultaten in de wedstrijden in de groepsfase en de achtste finales).

Uitslagen en standen WK Vrouwen per poule
De actuele standen, uitslagen en het resterende programma in de poules van het WK Vrouwen:

Alle uitslagen en stand Poule A
Alle uitslagen en stand Poule B
Alle uitslagen en stand Poule C
Alle uitslagen en stand Poule D
Alle uitslagen en stand Poule E
Alle uitslagen en stand Poule F

ZIE OOK:
PROGRAMMA ACHTSTE FINALES WK VROUWEN | WELKE ACHTSTE FINALE SPEELT NEDERLAND?