Woensdag 21 februari 2018

Schema Winterspelen - Programma Olympische Spelen Vandaag - 21 februari 2018

Programma_Winterspelen_2018_-_Olympische_Winterspelen_-_schema_Nederlanders_schaatsen_shorttrack_snowboard_skeleton.jpg

Schema Winterspelen Vandaag: vind hier het programma Olympische Spelen van woensdag 21 februari 2018, met actuele info en tijden.

Het programma Winterspelen 2018 op woensdag 21 februari: met voor Nederland tweemaal de ploegenachtervolging schaatsen, bij de vrouwen en de mannen. Inclusief gouden medaille kansen.

Programma schaatsen ploegenachtervolging vrouwen
Schaatsers Antoinette de Jong, Lotte van Beek en Ireen Wüst maken zich op om vanaf 12.00 uur de ploegenachtervolging in te zetten. In deze halve finale treft Nederland de Verenigde Staten. De verwachte begintijd van de andere finale, tussen Japan en Canada, is 12.06 uur.

Begintijden finale B en A vrouwen
Verliest Nederland, dan wacht om 13.52 uur de finale B. Wint Nederland, dan treden De Jong, Van Beek en Wüst aan in de A-finale, die begint om 13.58 uur.

Programma schaatsen ploegenachtervolging mannen
Jan Blokhuijsen, Sven Kramer en Patrick Roest staan in de startblokken om 12.28 uur. Dat is zes minuten later dan de eerste halve finale die gaat tussen Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland en (dus) begint om 12.22 uur. Nederland schaatst tegen Noorwegen.

Begintijden finale B en A mannen
Bij winst gaan de ploegenachtervolgers naar de finale A, met als startsein 14.17 uur. In het andere geval strijdt ons land vanaf 14.11 uur in de B-finale.

Zowel de Nederlandse mannen als vrouwen maken op papier een goede kans op het winnen van goud.

Programma Winterspelen per dag - met actuele tijden
Zie ook het Schema Winterspelen 2018 met daarin het programma Olympische Spelen per dag, met actuele info en tijden.