Zaterdag 24 februari 2018

Schema Winterspelen - Programma Olympische Spelen Vandaag - 24 februari 2018

Schema_Winterspelen_2018_-_Olympische_Winterspelen_-_programma_Nederlanders_schaatsen_shorttrack_snowboard_skeleton.jpg

Schema Winterspelen Vandaag: vind hier het programma Olympische Spelen van zaterdag 24 februari 2018, met actuele info en tijden.

Het programma Winterspelen 2018 op vrijdag 23 februari: met de massastart halve finales bij zowel de vrouwen als de mannen. En snowboard, waarin op de parallelreuzenslalom vannacht Michelle Dekker op slechts één honderdste van een seconde is uitgeschakeld.

Snowboard: Michelle Dekker uitgeschakeld
Dekker stond in de eerste run nog 15e, in de tweede run 17e. Alleen de eerste zestien gaan door naar de achtste finales.

Programma schaatsen | massastart vrouwen
De massastart bij de vrouwen begint om 12.00 uur met de eerste halve finale. Daarin is namens Nederland Irene Schouten van de partij. In halve finale 2, die begint om 12.15 uur, gaat Annouk van der Weijden van start. De Olympische finale van de massastart vrouwen is om 13.30 uur.

Programma schaatsen | massastart mannen
In de eerste halve finale van de massastart bij de mannen staat namens ons land Koen Verweij aan de start. Om 12.45 uur klinkt het schot. Een kwartier later, 13.00 uur dus, gevolgd door het schot dat de tweede halve finale inluidt met daarin Sven Kramer, die deze toch teleurstellend verlopen Olympische Spelen nog altijd met een tweede gouden medaille kan beëindigen. Kramer en Verweij hopen om 14.00 uur klaar te mogen staan voor de finale van dit onderdeel van het schaatsen.

Programma Winterspelen per dag - met actuele tijden
Zie ook het Schema Winterspelen 2018 met daarin het programma Olympische Spelen per dag, met actuele info en tijden.