Zaterdag 23 juni 2018

Selectie Hockeydames 4-Nations Trophy Women 2018

Programma_Oranje_Dames_Hockey.jpg

De selectie van de Oranje Hockeydames op het 4-Nations Trophy Women 2018: Nunnink en Krekelaar zijn er vanaf 26 juni in Breda niet bij.

Dit is de selectie van de Oranje Hockey Dames, voor de 4-Nations Trophy Women 2018 in Breda. Laura Nunnink (Oranje-Rood, geblesseerd) en Maartje Krekelaar (Den Bosch) zijn er niet bij. De wedstrijden beginnen op dinsdag 26 juni.

De selectie van het Nederlands vrouwen hockeyteam:

Ireen van den Assem (Den Bosch), Carlien Dirkse van den Heuvel (SCHC), Margot van Geffen (Den Bosch), Eva de Goede (Amsterdam), Kelly Jonker (Amsterdam), Marloes Keetels (Den Bosch), Josine Koning (K) (Den Bosch), Sanne Koolen (Den Bosch), Laurien Leurink (Laren), Caia van Maasakker (SCHC), Kitty van Male (Amsterdam), Frédérique Matla (Den Bosch), Malou Pheninckx (Kampong), Pien Sanders (Den Bosch), Lauren Stam (Amsterdam), Anne Veenendaal (K) (Amsterdam), Maria Verschoor (Amsterdam), Xan de Waard (SCHC), Lidewij Welten (Den Bosch) en Margot Zuidhof (Hurley).

Programma Hockey Dames Nederland in aanloop naar WK
De wedstrijden op het vierlandentoernooi in Breda vinden plaats op de velden van BH & BC Breda. De Nederlandse hockeysters beginnen op dinsdag 26 juni tegen Spanje. Aanvang: 16.00 uur. Op woensdag 27 juni is er om 19.30 uur de wedstrijd tegen China. Op vrijdag 29 juni, opnieuw om 19.30 uur, spelen de dames van Oranje tegen Japan. Daarna is er nog één (troost)finalewedstrijd.

Na Breda volgt Grünwald
Na de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018 speelt het team van bondscoach Alyson Annan tijdens het vierlandentoernooi van Grünwald, tegen Nieuw-Zeeland, Argentinië en Duitsland. Alle wedstrijden van Oranje Dames Hockey zijn onderdeel van de voorbereiding op het WK 2018. De selectie voor het WK in Londen wordt ná het toernooi in Breda bekend. Die Oranje-selectie zal bestaan uit twee keepers en zestien veldspeelsters.

WK Hockey vanaf 21 juli 2018 in London
Het WK 2018 in Engeland (Londen) begint op zaterdag 21 juli. Nederland begint een dag later, op zondag 22 juli, tegen Zuid-Korea. Zie het programma WK Hockey 2018 Dames.