Zaterdag 15 juni 2019

Uitslagen WK Vrouwen

Uitslagen_WK_Vrouwen_2019.jpg

Vind hier alle uitslagen van het WK Vrouwenvoetbal 2019: de uitslagen in de poules A t/m F en de uitslag van alle wedstrijden in de achtste finales, kwartfinales, halve finales en finale van het wereldkampioenschap voetbal in Frankrijk.

Alle uitslagen van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen 2019 in Frankrijk. Wil je de uitslagen van de poules terugzien, die van de achtste finales, kwartfinales, halve finales en de finale van het WK Vrouwen, dan kun je die samen met alle doelpuntenmakers bekijken op de schema's van EKVrouwen.nl.

Er zijn verschillende manieren waarop je de uitslagen van alle wedstrijden van het WK kunt bekijken. De uitslagen van het WK vrouwenvoetbal staan ten eerste overzichtelijk bijeen op de pagina met het complete WK-speelschema, van poulefase tot finale.

Je kunt (van daaruit) ook de uitslagen per poule bekijken. Of klik direct hier voor de uitslagen met standen van Poule A, uitslagen Poule B, uitslagen Poule C, uitslagen Poule D, uitslagen Poule E (met daarin de OranjeLeeuwinnen) en/of Uitslagen van de wedstrijden in WK Poule F. Gevolgd door de uitslagen achtste finales, de uitslagen van de kwartfinales en de uitslagen van de halve finales. Via deze pagina's zie je behalve de actuele standen ook per wedstrijd de doelpuntenmakers. Leuk voor de statistieken!

En dan is er nog een mogelijkheid: in dit nieuwsartikel Programma WK Vrouwen met alle uitslagen en standen staat alles nog het meest uitgebreid bij elkaar. Dat wil zeggen: alle uitslagen én doelpuntenmakers van de Groepen A, B, C, D, E en F, plus de uitslagen met per wedstrijd de scorende speelsters van de knock-outfase: de achtste finales, kwartfinales, halve finales en uiteraard straks de finale van het WK Voetbal 2019. Je leest er ook alles over hoe het programma van het WK in elkaar zit en welke landen telkens doorgaan naar de volgende rondes van dit mondiale toernooi.