Dinsdag 12 juni 2018

Volg met de Goal Alert app de Oranjevrouwen naar het WK

Oranje_naar_EK-finale-Copyright-ProShots-1662130-Erwin_Spek-CREDIT.jpg

De Oranje Leeuwinnen zitten volop in de kwalificaties voor het Wereldkampioenschap van 2019 in Frankrijk. Met de Goal Alert app krijg je direct een melding bij een doelpunt én kijk je de goals terug in de app. Zo hoef je nooit een doelpunt te missen, waar je ook bent!

Oranje Leeuwinnen
De Oranjevrouwen hebben de afgelopen tijd zeer goed gepresteerd. Door de ruime overwinningen staan ze dik op koers voor een ticket naar het WK 2019 in Frankrijk. Door de vele overwinningen zijn de Nederlandse vrouwen naar de eerste plaats gestegen op de UEFA-ranking. Hiermee zijn ze Engeland voorbij gegaan op de Europese ranglijst. Mede dankzij de verpletterende 7-0 overwinning op Noord-Ierland in het Philips Stadion! Tijdens deze wedstrijd werd ook nog eens het bezoekersrecord verbroken. In totaal waren er toen 30.238 fans die de Oranjevrouwen toejuichten. Deze doelpunten zijn allemaal terug te zien in de Goal Alert app.

Kwalificatiewedstrijden volgen met de app
De Oranje Leeuwinnen hebben op 8 juni hun zesde kwalificatiewedstrijd gespeeld in Noord-Ierland. Een spannende wedstrijd die je vast en zeker niet gemist hebt.

Op dinsdag 12 juni spelen de Oranjevrouwen thuis tegen Slowakije in het Abe Lenstra Stadion, Heerenveen. Uiteraard kun je – waar je ook bent in de EU – alle goals, interviews en samenvattingen terugzien in de Goal Alert app.

De Oranjevrouwen staan op dit moment aan kop in de groepsfase. Groepswinnaars plaatsen zich direct voor het WK 2019 in Frankrijk. De vier beste teams strijden in de play-offs voor een ticket.

Hoe werkt de Goal Alert app?
De Goal Alert app is een initiatief van KPN. Heb je een mobiel abonnement of Prepaid van KPN? Download dan de gratis app voor jouw smartphone of tablet. In de app kun je jouw 2 favoriete clubs selecteren en volgen. Zodra er gescoord wordt in een wedstrijd van één van jouw clubs, krijg je een melding toegestuurd en kun je de doelpunten direct bekijken. Ook kan je binnen een uur na het eindsignaal de samenvattingen van alle wedstrijden bekijken.

Meer over Goal Alert
Goal Alert is een gratis app, exclusief voor klanten van KPN Mobiel (ook Prepaid). Met de app kun je naast de Oranjevrouwen ook de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker en de eDivisie bekijken. Goal Alert stuurt je een berichtje zodra jouw favoriete club scoort. En je kunt de beelden van het doelpunt bekijken, direct nadat de bal de doellijn passeert. Het grootste voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van externe kanalen om doelpunten of samenvattingen terug te kijken in mindere kwaliteit, alles is namelijk terug te zien via KPN Goal Alert.


(Advertorial)