Dinsdag 11 december 2018

Wedstrijd EK Handbal Nederland - Noorwegen live te zien op tv via Ziggo Extra

EK_Handbal_Dames_live_op_tv.jpg

De wedstrijd van Nederland op het EK Handbal voor vrouwen tegen Noorwegen op dinsdag 11 december, is live te zien op tv op kanaal 406 van Ziggo Extra.

De wedstrijd van Nederland op het EK Handbal voor vrouwen tegen Noorwegen op dinsdag 11 december, wordt live uitgezonden op tv op kanaal 406 van Ziggo Extra. De uitzending begint om 20.50 uur, het beginsignaal klinkt om 21.00 uur. De eerdere wedstrijden van Oranje Handbal in het tot dusver succesvol verlopen toernooi waren te zien op de kanalen waar nu ruimte wordt gemaakt voor het programma van de Champions League.

Sensationele momenten | Nederland steeds sterker op EK
De Nederlands vrouwen onder leiding van bondscoach Helle Thomsen zijn bezig aan een veelbelovend toernooi, ondanks de afwezigheid van enkele krachten die jarenlang in de prestaties van de ploeg een groot aandeel hadden. Op het Europees kampioenschap in Frankrijk zegevierde Nederland in de groepsronde tegen Hongarije (25-28), tegen het sterke Spanje na een sensationele apotheose in de slotseconde (28-27) na drie slottreffers van Lois Abbingh, en tegen Kroatië (34-23). In de eerste wedstrijd van de tweede ronde staat Nederland aan kop in Groep II na heel sterk de bovenliggende partij te zijn geweest tegen Roemenië (Eindstand: 29-24). Na de wedstrijd van dinsdag 11 december tegen Noorwegen volgt nog de laatste ontmoeting in de tweede ronde, tegen Duitsland. Ook dit handbalduel is live te zien op Ziggo Sport Extra, kanaal 406, eveneens vanaf 20.50 uur.