Donderdag 14 juli 2016

Wedstrijden EK 2017 live te zien bij de NOS

De wedstrijden van het EK voor Vrouwen, over precies één jaar in 2017 in Nederland, zullen te zien zijn bij de NOS. Ongeveer een derde van de in totaal 31 wedstrijden komen live op televisie. Daarbij zitten ook de openingswedstrijd, de finale en alle wedstrijden van het Nederlandse team.

Alle wedstrijden WEURO 2017 online

Op NOS.nl en op de themazender NPO Sport zullen álle wedstrijden te zien zijn, zo meldt de NOS. "Het Nederlandse vrouwenvoetbal zit in de lift en dus is het mooi dat er nu een toernooi in eigen land komt dat wij kunnen uitzenden", zegt hoofdredacteur Maarten Nooter van NOS Sport.

Opnieuw bij de NOS
Nooter, op de site van de NOS: "We waren erbij toen Oranje in 2009 voor het eerst aan een EK meedeed. We waren erbij toen Nederland vorig jaar debuteerde op het WK en volgend jaar zijn we er dus weer bij. De prestaties worden beter, het toernooi is in eigen land en dus is het logisch dat wij meer zullen uitzenden dan voorheen. De vrouwen dwingen dat af."

Ondertussen tekent, één jaar voor de start van het evenement, het deelnemersveld van EURO 2017 zich langzaam maar zeker af.