Donderdag 27 juli 2017

FAN VAN: Lieke Martens "Een echte doorzetter!!!"

copyright-proshots-994722-Lieke_Martens-Pro_Shots-Erik_Pasman-helft-CREDIT.jpg

Pro Shots

Wij hebben super veel leuke reacties gehad op onze ‘FAN VAN’ post, bedankt! FAN VAN is een rubriek waarbij fans, bn’ers en speelsters hun verhaal vertellen over wie hun favoriete OranjeLeeuwin is. Via onze social media hebben jullie allemaal super leuke berichten achtergelaten. Wil jij de er de volgende keer ook bij zijn? Stuur ons dan een persoonlijk bericht of tag ons, @EKVrouwen.nl, in een bericht of post! Deze keer bij FAN VAN: Lieke Martens.

Lieke Martens heeft tot nu toe alles gespeeld en is geroemd onder de fans. De nieuwe speelster van FC Barcelona kan rekenen op heel veel aandacht van binnen- en buitenlandse voetbalfans.
Kelly zegt het volgende over haar favoriet Lieke Martens: "Ze is altijd sneller dan haar tegenstander, net als ik. En ze maakt heel mooie doelpunten”

"Ze valt en staat weer op"

Fan Iris over Lieke Martens

Lieke_Martens_-_Copyright-ProShots-1564192_-_Pro_Shots_-_Remko_Kool-CREDIT.jpg

Pro Shots

Supporters_Oranje_-_Copyright-ProShots-753969_-_Pro_Shots-CREDIT.jpg

Pro Shots

Lieke Martens scoorde de winnende tegen België terwijl ze eigenlijk nog niet honderd procent fit was. Dit is ook fan Iris opgevallen. "Ze valt en staat weer op, ik zie dat ze heel hard werkt", aldus fan Iris. Ook Merel is om dezelfde reden fan van Lieke Martens: "Ze gaat altijd door. Een goed voorbeeld was de wedstrijd tegen Denemarken waar ze heel erg hard werd neergehaald. Je zag dat ze erg last had maar ze wilde de pijn er gelijk uit lopen en meteen het veld weer in. Een echte doorzetter!!!"