Zaterdag 29 juli 2017

FAN VAN: Kelly Zeeman "Mijn allergrootste voorbeeld!"

Ellen_Jansen-Kelly_Zeeman-Copyright-ProShots-1173469-Remko_Kool-CREDIT.jpg

Ellen Jansen en Kelly Zeeman

Wij hebben super veel leuke reacties gehad op onze ‘FAN VAN’ post, bedankt! FAN VAN is een rubriek waarbij fans, bn’ers en speelsters hun verhaal vertellen over wie hun favoriete OranjeLeeuwin is. Via onze social media hebben jullie allemaal super leuke berichten achtergelaten. Wil jij de er de volgende keer ook bij zijn? Stuur ons dan een persoonlijk bericht of tag ons, @EKVrouwen.nl, in een bericht of post! Deze keer bij FAN VAN: Kelly Zeeman.

"Mijn aller- allergrootste voorbeeld!"

Demi over haar grote favoriet Kelly Zeeman

Kelly Zeeman maakte haar eerste minuten op het EK tegen België. De Ajax-speelster is geen vaste basisspeler bij de OranjeLeeuwinnen, maar kan wel rekenen op heel veel steun van haar fans. Één van haar grootste fans, Demi, heeft een leuke boodschap voor de middenvelder. "Kelly Zeeman is echt mijn aller- allergrootste voorbeeld! Zij kan dingen met de bal die niemand anders kan. Ze begon op 5-jarige leeftijd met voetballen. Kelly is een echte doorzetter! Ik heb Kelly al vaak ontmoet (en haar ouders ook) en ze is gewoon een topper voor mij! Ik zat vorige week zondag op de tribune in de Galgenwaard en hoopte zo erg dat Kelly ook nog speelminuten mocht maken, maar helaas kwam dat er zondag niet van. Natuurlijk ben ik ook gewoon super blij dat ons super team hier mag staan op dit toernooi in eigen land!"

Speelster-Kelly-Zeeman-Copyright-ProShots-1136080-Remko_Kool.jpg

Pro Shots

Ook Maaike ziet graag dat Kelly Zeeman meer minuten maakt: "Ze speelt helaas niet veel bij het NL-elftal. Maar bij Ajax doet ze het heel erg goed als verdediger/middenvelder! Goede acties en passes!"

Ellen Hoog is fan van...?