Vrijdag 28 juli 2017

FAN VAN: Shanice van de Sanden "Een toffe meid!"

VAR_op_WK_Vrouwen_2019.jpg

Wij hebben super veel leuke reacties gehad op onze ‘FAN VAN’ post, bedankt! FAN VAN is een rubriek waarbij fans, BN’ers en speelsters hun verhaal vertellen over wie hun favoriete OranjeLeeuwin is. Via onze social media hebben jullie allemaal super leuke berichten achtergelaten. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Stuur ons dan een persoonlijk bericht of tag ons, @EKVrouwen.nl, in een bericht of post! Deze keer bij FAN VAN: Shanice van de Sanden.

Shanice van de Sanden was dé held in de eerste wedstrijd van het EK. Zij scoorde het eerste en beslissende doelpunt tegen Noorwegen. Nota bene in haar eigen stad Utrecht. Ook kan ze rekenen op heel veel steun van haar fans. Dit zegt 'fan' Tamara over haar favoriet: "Ik ben fan van Shanice van de Sanden. Ik ben zelf altijd spits geweest, maar na een flinke knieblessure moest ik stoppen om te voorkomen dat ik de boel zou gaan afscheuren/inscheuren. Daardoor zie ik Shanice als mijn favoriete speelster; vanwege de snelheid, de strakke ballen die ze geeft én omdat ze een toffe meid, óók om mee te praten!

"Ze is een toffe meid, óók om mee te praten"

Tamara over haar favoriet Shanice van de Sanden

copyright-proshots-939643-Shanice_van_de_Sanden-Pro_Shots-Jasper_Ruhe-helft.jpg

Pro Shots

Shanice_van_de_Sanden_-_Copyright-ProShots-1450301_-_Remko_Kool-CREDIT.jpg

Pro Shots

Van de Sanden valt natuurlijk op door haar snelheid. Dit is ook Noa opgevallen: "Ze is echt super snel en maakt daarbij nog mooie voorzetten. Ze scoort soms ook en ze is super aardig!"

FAN VAN: LIEKE MARTENS!