Maandag 12 juni 2017

Gesneuveld record en 3 x uitverkocht Oranjehuis EK Vrouwen

Team_Oranje_-_Copyright-ProShots-1569391_-_Remko_Kool_-_CREDIT.jpg

"Het record is door de uitverkochte openingswedstrijd van het EK met ruim 23.000 bezoekers gesneuveld. Maar we hopen het met de finale op 6 augustus weer terug te kunnen geven aan Enschede".

Record verbroken (van FC Twente tegen Barcelona)
Dat zegt toernooidirecteur Bert van Oostveen in een persbericht. Het record aantal bezoekers bij een vrouwenwedstrijd in Nederland stond namelijk op 15.637. Dat was in het Champions League-duel tussen FC Twente en Barcelona. In Enschede dus. Maar zijn er nu zoals gezegd al 23.000 toeschouwers bij de openingswedstrijd van het EK. Dat openingsduel is in Utrecht.

Maar de EK-finale komt er natuurlijk ook nog aan!
Wellicht trekt de finale van het EK, in Enschede, nóg meer toeschouwers. Met heel veel Oranjefans. Net zoals bij de eerste drie groepswedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Want alle drie de duels van Nederland in de poule zijn al uitverkocht!

Alle drie de groepsduels van Oranje volle bak
Dus voor de openingswedstrijd in Utrecht tegen Noorwegen, de tweede wedstrijd van Oranje tegen Denemarken (in Rotterdam) en de derde wedstrijd tegen België (in Tilburg) zijn géén kaarten meer.

Gelukkig zijn er nog méér EK-wedstrijden...
Maar voor de overige 28 wedstrijden (van de 31 wedstrijden) zijn nog wel tickets beschikbaar! Zo zijn er in Rotterdam nog 4 andere wedstrijden. Zie ook het EK-speelschema Vrouwen 2017.