Donderdag 3 augustus 2017

Lieke Martens VS Jodie Taylor "Wie is de beste?

copyright-proshots-994722-Lieke_Martens-Pro_Shots-Erik_Pasman-helft-CREDIT.jpg

Pro Shots

Lieke Martens is één van de grootste sterren op dit EK. Met haar fluwelen techniek en bal beheersing steekt zijn een stuk boven de rest uit. Vanavond staat de halve finale tegen Engeland op het programma. Ook zij hebben een geweldige speelster voorin. De topscorer van het toernooi, Jodie Taylor. Wie is er beter? Bekijk het hier!

"Statistieken"

Lieke Martens heeft in vier wedstrijden twee keer gescoord. De winnende tegen België en de eerste treffer tegen Zweden. Ook heeft Martens ten opzichte van Taylor een assist op haar naam staan.
Jodie Taylor heeft meer doelpunten in minder minuten gemaakt. De topscorer van het EK heeft als enige speelster een hattrick op haar naam staan. In totaal heeft Taylor al vijf doelpunten gemaakt in maar drie wedstrijden.

"One Man Show en Dreiging"
Natuurlijk heeft Nederland niet alleen Martens. Ook hebben ze scorend vermogen met Van de Sanden, Miedema, Spitse enzovoorts. Ook England is geen 'one-man show'. Toni Duggan heeft met haar twee doelpunten, hetzelfde aantal als Martens, ook al een fantastisch toernooi gespeeld. Duggan en Martens worden komend seizoen samen teamgenoten bij FC Barcelona.

Lieke Martens heeft wel meer dreiging dan Jodie Taylor. Niet alleen heeft ze meer kansen gecreëerd ook is ze al vijftien keer onderuit gehaald door haar tegenstanders. Terwijl Taylor maar vijf keer een overtreding mee kreeg.

Wie vind jij beter? Laat het weten op onze Twitter, Facebook of Instagram!