Maandag 20 februari 2017

Liza van der Most: terug in de gelederen (selectie Oranjevrouwen voor Algarve Cup)!

copyright-proshots-994702-Sarina_Wiegman-Pro_Shots-Erik_Pasman.jpg

Ajax-speelster Liza van der Most is voor het eerst sinds 2014 weer actief OranjeLeeuwin. De selectie van de Oranjevrouwen voor het aanstaande toernooi om de Algarve Cup telt in totaal 23 internationals.

OranjeLeeuwinnen tegen China, Australië en Zweden
Van der Most trad tweemaal eerder aan in het tenue van Oranje. De laatste van haar twee caps was in september 2014, tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Portugal. Zij en de andere 22 opgeroepen OranjeLeeuwinnen treden tijdens de Algarve Cup in Portugal aan tegen China, Australië en Zweden.

Nog meer EK-deelnemers van de partij

Op dit vriendschappelijke toernooi doen ook Denemarken, Noorwegen, Portugal, Rusland, Spanje en IJsland mee. Deze ploegen zijn net als Nederland en Zweden van de partij op het EK vrouwen in de zomer van dit jaar.

Selectie Oranjevrouwen voor Algarve Cup
Dit zijn de 23 speelsters die van bondscoach Sarina Wiegman op zondag 26 februari mogen meereizen naar de Portugese Algarve. De eerste wedstrijd is op woensdag 1 maart. De finaledag is op woensdag 8 maart. Zie hier het gehele programma Oranjevrouwen.

Lineth Beerensteyn (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Sheila van den Bulk (Djurgårdens IF), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (Achilles’29), Sisca Folkertsma (PSV), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Stefanie van der Gragt (Bayern München), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Renate Jansen (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Tessel Middag (Manchester City), Vivianne Miedema (Bayern München), Liza van der Most (Ajax), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Sherida Spitse (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

Wedstrijden Nederlands vrouwenelftal live op FOX
De wedstrijden van de Oranjevrouwen zijn live te volgen op FOX Sports! Uiteraard doen we ook op EKvrouwen verslag van alle komende wedstrijden in de strijd om de Algarve Cup.