Donderdag 22 december 2016

Nederlands vrouwenelftal: oefeninterland tegen Frankrijk

EURO_2016_Frankrijk_fans_Copyright-ProShots-1176234_Pro_Shots_Action_Images-CREDIT.jpg

Precies 100 dagen voordat het EK Vrouwen van start gaat, staat het Nederlands vrouwenelftal in een oefenwedstrijd tegenover Frankrijk. Op vrijdag 7 april is De Galgenwaard in Utrecht de locatie, met als aftrap 20.00 uur, meldt de KNVB.

Het is hetzelfde stadion als waarin op zondag 16 juli de openeningswedstrijd van WEURO 2017 op het programma staat: Nederland tegen Noorwegen.

Nederland óók tegen Australië, China en Zweden
Voorafgaand aan de oefeninterland tegen Frankrijk - de eerste thuiswedstrijd van de Oranjevrouwen in 2017 - staat er nog meer op het programma voor Oranje. In januari is er een trainingskamp in Spanje en in maart strijdt het Nederlands vrouwenelftal om de Algarve Cup. Nederland speelt dan tegen Australië, China en Zweden.

Ook tegen Frankrijk op het EK?
Voor de wedstrijd tegen Frankrijk kun je kaarten kopen via OnsOranje.nl. Wie weet speelt Oranje trouwens in de zomer nóg wel een keer tegen de Fransen. Les Bleues zijn namelijk ook van de partij tijdens WEURO 2017. Hun eerste groepstegenstanders zijn IJsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Meer info over de kaartverkoop

De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10% korting en groepen vanaf acht personen krijgen ook korting. Zij betalen € 6,- per persoon. Tevens is er een kinderkorting van 50% voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via OnsOranje.nl. Vanaf half januari zijn losse kaarten verkrijgbaar in de fanshop van FC Utrecht.