Vivianne Miedema - ademt doelpunten

copyright-proshots-994725-Vivianne_Miedema-Pro_Shots-Erik_Pasman.jpg

Beeld: Pro Shots/Erik Pasman

Vanaf haar debuut in Oranje al een ongekend fenomeen. Ademt doelpunten. Lijkt soms wat nonchalant, maar is een ware killer in de zestien en scoort altijd en overal. Kan daarnaast bovengemiddeld meevoetballen en is door haar lengte ook gevaarlijk in de lucht. Een complete spits.

Positie: aanvaller
Geboortedatum: 15 juli 1996
Geboorteplaats: Hoogeveen
Debuut Oranje: 26 september 2013 (Albanië - Nederland 0-4)
Caps en goals: 55/42

Huidige club: Arsenal (Engeland)
Vorige clubs: HZVV, VV de Weide, sc Heerenveen, FC Bayern München (Duitsland)


Fraaie fietstas voor je Oranje-fan-spulletjes?

Sportief op weg naar een wedstrijd op het EK Vrouwen 2017? Het kan zomaar zijn dat je met de fiets richting het stadion gaat. Bijvoorbeeld als je in de buurt woont van één van de zeven speelsteden tijdens WEURO 2017 in Nederland, in de zomer van dit jaar. De speelsteden zijn Breda, Doetinchem, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Deventer en Enschede, waar de finale wordt gespeeld.

Fietstas.com
Op weg met de fiets kun je je Oranje fan-spullen makkelijk meenemen met een leuke fietstas. Op Fietstas.com vind je veel en leuke fietstassen, van leuke merken en met leuke opdrukken. Voor zowel kinderen als volwassenen. Dubbele fietstassen voor e-bike en gewone fietsen, enkele fietstassen en dus kinderfietstassen. En bijvoorbeeld ook stuurtassen en zadeltassen. Daar passen behoorlijk wat supportersspullen in! En duur zijn ze niet. Wél snel en direct uit voorraad geleverd. Kijk maar eens op Fietstas.com. En wil je je fiets goed op slot? Kijk dan op Fietsslot.nl.