Vrijdag 7 april 2017

Vanavond: Nederlands vrouwenelftal - Frankrijk!

copyright-proshots-994731-Anouk_Hoogendijk-Pro_Shots-Erik_Pasman-HELFT.jpg

Oranje neemt vrijdagavond bij de oefeninterland tegen Frankrijk afscheid van vier internationals, onder wie Anouk Hoogendijk.

Voor een record aantal toeschouwers bij een oefeninterland van het Nederlands vrouwenelftal, treedt Oranje vrijdagavond in Utrecht aan tegen Frankrijk.

Over 100 dagen opnieuw feest in Utrecht
De teller van het aantal verkochte tickets staat al ruim boven de 10.000. De wedstrijd begint om 20.00 uur en het wordt sowieso een bijzonder duel. Want het is precies 100 dagen voordat Oranje Vrouwen opnieuw aftrapt in stadion Galgenwaard in Utrecht, maar dan voor het EK-duel met Noorwegen. Deze zomer staat vanaf 16 juli het EK Vrouwen 2017 in Nederland op het programma.

Definitief aftellen geblazen
Maar dit laatste is waarschijnlijk bij jou al bekend. Het is in elk geval aftellen geblazen, van 100 naar nul, voordat het allereerste fluitsignaal van WEURO 2017 klinkt.

Afscheid van 4 topinternationals
Vrijdagavond in Utrecht nemen de OranjeLeeuwinnen en alle fans ook afscheid van vier gezichtsbepalende speelsters, die eerder al gestopt zijn als Oranje-international. Het zijn Kirsten van de Ven, Petra Hogewoning, Anouk Hoogendijk en Manon Melis. Lees er hier meer over. Ook Mandy Versteegt en Maayke Heuver nemen als international afscheid van het publiek.

Livestream op Onsoranje.nl en/of volg het via EKvrouwen
Je kunt Nederland-Frankrijk volgen via een live stream op OnsOranje.nl/live en via OnsOranje Facebook. Uiteraard volgt ook EKvrouwen.nl de wedstrijd, onder andere live via Twitter en met reacties van coach en speelsters na afloop!